Коледният дух завладява „Lidl неделя в Музейко“

Коледният дух завладява „Lidl неделя в Музейко“

Снежно-коледни игри, вълшебни писма до Дядо Коледа и кулинарни предизвикателства са само част от активностите, в които малчуганите ще могат да участват


Коледният дух ще превземеLidl неделя в Музейко“ тази неделя, 10 декември. В последното за 2017 г. издание малки и големи ще се потопят в магията на коледните празници с помощта на вълшебни писма до Дядо Коледа, кулинарни и артистични предизвикателства и куп коледни игри.  

В работилничка за картички малчуганите ще могат да напишат своето писмо до Дядо Коледа, като едновременно с това покажат творчество и сръчност. Любителите на кулинарията ще открият необичайни идеи за подарък за любимите си хора, а с помощта на опитни готвачи, децата ще открият вкусната страна на Коледа и ще изработят плодови еленчета и снежни човеци, които да красят празничната трапеза.

Приятелите от БГ Бъди Активен ще покажат най-веселите снежно-коледни игри, а за тези, които още не са добавили нова играчка на елхата у дома, ще бъде специалната работилница за коледна украса.

Lidl Nedelya v Muzeiko 6

Сняг и коледно настроение посрещна хиляди семейства за трескавата празнична подготовка на „Lidl Неделя в Музейко“. Гостите преминаха през цял наръчник за коледно настроение и се заредиха с празнични идеи от украсата до трапезата.
Без детектор за послушание, всички деца имаха възможност да напишат своите желания към Дядо Коледа. За да предадат коледния дух, малчуганите измайсториха празнични картички за близки и роднини, а за семейния уют у дома децата създадоха най-различни украшения на клечка.
Приятелите от БГ Бъди Активен успяха да предадат най-веселите снежно-коледни игри, подходящи за солово забавление и колективно изпълнение. За включването в подготовката на празничната трапеза, децата се превъплътиха в малки кулинарни елфи и създадоха предястия „снежен човек“, десерт „плодово еленче“ и подготвиха украса за канелени бисквитки с вкусен бадемов крем.

Lidl Nedelya v Muzeiko 4

Като всяка Lidl Неделя в Музейко, на 10 декември билетите за детския научен център ще са на символичната цена от 2 лева за всички посетители. Lidl Неделя в Музейко е част от инициативата „Lidl за твоето дете“, която има за цел да допринася за пълноценното и здравословно израстване на децата и да помогне на родителите в грижата им за тях.

0 Коментара

Напиши коментар

Откажи отговора

Коментарът се изпраща ...

Благодаря за Вашия коментар!

Коменатарът ще бъде прегледан и ще бъде добавен към публикацията след като получи одобрение.