Не може да не сте виждали изпълнение на трите момичета от Sentimental Swingers. Различно е и запомнящо се е. Първата ми среща беше с тях преди години на вечерта на наградите на списание „Бакхус“, по спомени те направиха вечерта по-специална със своите изпълнения и по-изискана.

Sentimental Swingers празнуват рожден ден с „Аз не правя така”


На  3 юни 2016 г.  концертът им в София Лайв клуб, по повод официалната премиера на новото видео към песента им „Аз не правя така”, написана специално за дамите (текст и музика) от тромпетиста и композитор Михаил Йосифов. Авторското изпълнение е включено в първия албум на суингиращите певици – „Cradle of Love”.

Днес момичетата празнуват и годишнина от началото на тяхното съвместно музициране и забава.

Sentimental Swingers

Създадени през 2010 г., Sentimental Swingers – Андрония Попова, Десислава Андонова и Вера Шандел, заедно с музикантите от секстета на Михаил Йосифов, съживяват златните години на суинга, припомнят красотата на джаза, и изпълват с нов живот градската песен. Стилът им е запазена марка за изключително забавление, а концертите им са въздействаща смес от чиста емоция и заразителен ритъм, които могат да задоволят всички вкусове.

Ето и новия видеоклип: