Силвестър Сталоун

Силвестър Сталоун

Името на Силвестър Сталоун се свързва с класическите екшън роли на войника Рамбо и боксьора Роки Балбоа в едноименните поредици, както и с по-новата "Непобедимите", снимана у нас. Отвъд това обаче актьорът е номиниран няколко пъти за "Оскар", включително за оригинален сценарий, пише и режисира част от филмите в трите серии, изявява се като художник, а кариерата му е повече от впечатляваща.

Силвестър Сталоун (Sylvester Stallone) е роден на 6 юли 1946 г. в гр. Ню Йорк. Учи драматично изкуство в Университета на Маями.

Като тинейджър бъдещото холивудско светило бил много буен. 10 пъти го гонили от училище. На 15-годишна възраст попада в училище за проблемни деца (по-мек вариант на нашите ТВУ-та), където започва да се занимава със спорт и театър.

На 16 години започва да се занимава с "лек" културизъм. Първата му роля на големия екран е във филма "Италианският Жребец" ("The Party at Kitty and Stud's", който след като излиза Роки през 1976 г., преименуват на "The Italian Stallion") през 1970 г.

За първи път Сталоун се жени през 1974 г. за Саша Цак. С нея имат двама сина - Сейдж Сталоун, който също като баща си е актьор и режисьор, и Серджо Сталоун (1979), който е аутист. Развеждат се на 14 февруари 1985 г. Същата година се жени за модела и актриса Бриджит Нилсън. С нея нямат деца. Развеждат се две години по-късно - през 1987 г. На 17 май 1997 г. се жени за бившия модел Дженифър Флавин с която имат три дъщери .



Rocky Balboa music video Една от най-мотивиращите мелодии е това. 

Силвестър Сталоун е символ на успеха. Символ на това как един човек с много желания и силна воля може да постигне всичко от нулата.

Тази история трябва да се разказва отново и отново. “Силвестър Сталоун и кучето”

Sylvester Stallone painting

Силвестър Сталоун като художник - негова картина


„Успехът обикновено е кулминация на взетия под контрол неуспех.”

„Не съм от страхливите, въпреки че страхът от провал е много мощен мотиватор.”

„Вярвам, че има вътрешна сила, която създава победители или губещи. И победителите са тези, които наистина се вслушват в истините на своето сърце.”

„Имам големи очаквания за бъдещето, защото миналото силно се надценява.”

„Когато бях в прогимназията, учителите ме смятаха за ученика, който най-вероятно ще свърши на електрическия стол.”

„Когато сте на върха и водите парада, всички хвърлят лилии и люлякова вода върху главата ви. Но когато тези паради са отминали и в сърцето ви има буря, твърде малко хора са готови да седнат и да изслушат как оплаквате живота си.”

„Мисля, че всеки си има определена формула в своя живот. Когато се отклоните от тази формула или ще се провалите изцяло, или ще спечелите много.”

0 Коментара

Напиши коментар

Откажи отговора

Коментарът се изпраща ...

Благодаря за Вашия коментар!

Коменатарът ще бъде прегледан и ще бъде добавен към публикацията след като получи одобрение.