Билковата тетрадка на Ванга

Билковата тетрадка на Ванга

 „Билковата тетрадка на Ванга“


Пророчицата лекувала рак с жива и мъртва вода.  Лечения с билки, мед, глина и вода


Когато при Ванга идвал болен с раков тумор тя редувала терапия с жива и мъртва сребърна вода. Мъртвата помага в изчистването на вредните микроорганизми, а живата влива енергия. Как да прилагаме сами тази нейна практика според точните часове от денонощието, когато водата „оживява“, обяснява „Билковата тетрадка на Ванга. Топрецепти за здраве“.

Новата книгата е енциклопедия на здравето с над сто рецепти, почерпени от природата и от необяснимите вселенски сили, на които световноизвестната гадателка е била посредник. Издателство „Милениум“ тиражира изключително полезния сборник в чест на двайсетгодишнината от смъртта на феноменалната ни сънародничка.

Билковата тетрадка на Ванга

"Билковата тетрадка на Ванга. Топрецепти за здраве“


Пророчицата е сред най-известните и значими български лечители на ХХ век.  Философията й за здравето и нейните съвети – ясно формулирани и концентрирани в кратки и ясни послания, напомнят закони, които помагат на човек не само да поддържа добра физическа кондиция, но и хармонично състояние на духа. Ванга е съветвала хората да мислят позитивно, да обичат себе си и околните, да не чакат заболяването им да влезе в краен стадий, за да потърсят помощ, а да полагат постоянни усилия и грижи за себе си.

Гадателката е използвала в лечебната си практика предимно билки и растения, които виреят в нашата страна. В заветите на пророчицата ще откриете над 100 отвари, запарки, чайове, компреси, лапи които помагат при: нервно разстройство, разширени вени, кожни алергии и екземи,

камъни в бъбреците, болна жлъчка, бронхит,


високо кръвно налягане, хронично главоболие, безплодие, язва, изгаряния, безсъние, шипове, открити рани, грип, болна жлъчка, простуда и кашлица, стенокардия, възпаление на черния дроб, умствена преумора, ревматизъм, цистит, синузит, анемия и кръвотечения, проблеми със сърцето, бронхиална астма, плеврит, и много други заболявания.

В книгата ще научите много за медолечението, глинолечението, водолечението и ароматерапията, които Ванга е препоръчвала. Ще разберете как да си направите силициева вода, чийто състав се приближава до този на междуклетъчната течност и кръвната плазма в човешкия организъм и е много лековите.

Масажи, компреси, промивки, гаргари,


инхалации – различни са методите, чрез които пророчицата съветва да се прилага силата на ароматите. Жасмин, роза, бор, маточина, мащерка са сред най-препоръчваните от нея.

„Научете се на смиреност! Както неподготвеният ученик е връщан вкъщи, докато не си научи уроците, така по сходна схема нашите житейски уроци се преповтарят“, казва Ванга – а как да се лекуваме и как да пазим здравето си е най-важният урок, който тя ни е завещала.

0 Коментара

Напиши коментар

Откажи отговора

Коментарът се изпраща ...

Благодаря за Вашия коментар!

Коменатарът ще бъде прегледан и ще бъде добавен към публикацията след като получи одобрение.