Любими рецепти на зодия Козирог

Любими рецепти на зодия Козирог
Зад величествената си и властна осанка, представителите на зодия Козирог крият силна емоционалност и изключителна доброта и великодушие. Истината е, че те са доста добри кулинари, както и ценители на добрата кухня. foodpanda, направи изследване сред представители на зодията, за да представи топ 5 на най-любимите храни, които присъстват в менютата им.

Сред стоте анкетирани мъже и жени, смело можем да заключим, че Козирозите са месоядни. За повечето от тях ястие без месо е по-скоро следобедна закуска, отколкото питателна храна. По-голям процент от мъжете заявяват, че предпочитат свинското, по-малко похапват пилешко, а за дамите важи точно обратното. Рибата не е сред най-предпочитаните и за двата пола.

Определено Козирозите не са от най-тревопасните. За повечето представители на силния пол салатата е нещо, без което може или пък се налага, като разядка за питие. За голям процент от дамите тя дори може да замести основно ястие.

Тестените изделия определено са изкушения за зодията. Баници, тутманици, домашен хляб, мекици са особено апетитни и предпочитани. Козирозите са експериментатори и често са склонни да смесват различни вкусове и да правят необичайни комбинации с храната.

Водени от принципа „Всичко или нищо", те могат да отворят хладилника и да използват всичко, което видят, за да сътворят едно ястие.

А ето и петте топ ястия, олицетворяващи зодия Козирог:

Свинско с праз

Суджук на скара

Пържени кюфтенца

Мусака

Пълнени чушки с кайма и ориз

0 Коментара

Напиши коментар

Откажи отговора

Коментарът се изпраща ...

Благодаря за Вашия коментар!

Коменатарът ще бъде прегледан и ще бъде добавен към публикацията след като получи одобрение.