Любими рецепти на зодия Риби

Любими рецепти на зодия Риби
Представителите на зодия Риби са чувствителни и невинаги в контакт с реалния свят, но когато става дума за хранене и поддържане на добра форма, те не само са стриктни, но и много последователни. Повечето хора осъзнават че храната е основно лекарство и са изключително внимателни.

foodpanda, подбра най-любимите храни на този зодиакален знак. Оказва се, че те обичат да похапват „себеподобни" и са големи любители на морските дарове и всякакви други риби. От зеленчуците определено консумират повече от тези в зелен цвят, например марули и краставици. Когато става дума за плодове, предпочитат пъпеш и диня.

Друга характеристика на рибите е, че обичат традиционните храни и ястия, като рядко прибягват към експерименти. В случаите когато се наложи да готвят, обръщат повече внимание на вида и презентацията на храната, отколкото на вкуса й. Определено обичат да хапват в компания и да консумират леки алкохолни напитки.

Ето и любимите ястия им:

Салати Свежа салата с марули, краставици и репички или обикновена редена салата с домати и краставици.

Супи Представителите на зодия Риби обичат леки и здравословни храни. Поради тази причина тараторът е една от любимите им супи.

Предястия Определено биха се зарадвали на вкусни спаначени кюфтенца или плато с морски деликатеси. Много рядко биха си поръчали тежко месо или пържени картофи.

Основни Обичат традиционни и леки български ястия. Биха хапнали с удоволствие миш-маш, пълнени чушки или един хубав пълен шаран.

Десерт Плодова салата или мелба с много плодове. Сладоледът е едно от големите изкушения на рибите.

И накрая един съвет, при това не само към Рибите:

Пийте много вода и се научете да ядете по-бавно, за да се наслаждавате на храната си.

0 Коментара

Напиши коментар

Откажи отговора

Коментарът се изпраща ...

Благодаря за Вашия коментар!

Коменатарът ще бъде прегледан и ще бъде добавен към публикацията след като получи одобрение.