Рибите са честни хора, които често склонни са на компромис във всяко едно отношение – както в работата, така и в живота.

Рибите гледат живота през розови очил


Представителите на тази зодия са едни от най-големите фенове на сладките изкушения. Най-важното за тях е да има голямо изобилие и сладкият бар да е винаги зареден. Вижте любимите десерти на зодия Риби, подбрани от foodpanda:

Крем карамел
Крем карамелът издава чувствителния нрав на представителите на зодия Риби. Екзотичният вкус на карамела събужда всичките им сетива.

krem karamel

Чийзкейк
Съчетанието между сладко и солено не се харесва на всеки, но определено е сред топ десертите на представителите на зодия Риби, особено за мъжката половина.

Шоколадови бисквити
Кой не обича шоколад? Хрупкав блат и шоколад, съчетани в една бисквита биха разтопили сърцето на Рибите

Цедено мляко с боровинки
Рибите са ценители на натуралните продукти и домашно приготвените десерти. Ето защо те биха се зарадвали на купичка с цеден кисело мляко, гарнирано с домашно сладко от боровинки. Или на различни комбинации от плодове и мляко

krem malini

Тиква
Печена тиква с мед и орехи, често присъства в менюто на зодия Риби, особено през студените месеци. Това е здравословен десерт, който освен че е много вкусен и засищащ, е и полезен за организма.