Любими десерти на зодия Овен

Любими десерти на зодия Овен
Всеки човек има своите малки сладки изкушения. При представителите на зодия Овен обаче, те наистина са много. Овните буквално не могат да функционират, ако нямат нещо сладко в колата, офиса, чантата. Представителите на тази зодия със сигурност има цял шкаф с лакомства и цял рафт в хладилника с шоколадови десертчета. Любимите им сладкиши са тези, които съдържат канела и индийско орехче, поради простата причина, че овните поставят на пиедестал подправките.

Foodpanda, разказва това и подбира кои са най-любимите десерти на представителите на зодия Овен.

Торта Гараш. Това е една традиционна, лека шоколадова торта, която освен, че е много вкусна, е и лесно достъпна. Тя е и сочна, въпреки обилното количество масло и ядки.

Торта ГарашТорта Гараш


Празнична торта Гараш - Истинска класика!


Мляко с ориз. Любим десерт от детството, познат на малки и големи. Някои хора го свързват със спомени от детската градина, други с моментите от ваканциите.

Крем брюле. Това е един от най-популярните френски десерти. Великолепният му вкус се счита за много романтичен и отива на нежната душа, която представителите на зодия Овен носят.creme-brulee

 Крем Брюле


Това е един от любимите ни десерти.


Кадаиф. Популярен десерт от турската кухня, който се среща и в България. Неговата сладост е прекалено силна и не е по вкуса на всеки, но овните спокойно биха изяли една тава от сиропирания десерт.

img_1228Кадаиф


Още един сладкиш от детството, чийто вкус бяхме позабравили


 

 

0 Коментара

Напиши коментар

Откажи отговора

Коментарът се изпраща ...

Благодаря за Вашия коментар!

Коменатарът ще бъде прегледан и ще бъде добавен към публикацията след като получи одобрение.