Всеки човек има своите малки сладки изкушения. При представителите на зодия Овен обаче, те наистина са много. Овните буквално не могат да функционират, ако нямат нещо сладко в колата, офиса, чантата. Представителите на тази зодия със сигурност има цял шкаф с лакомства и цял рафт в хладилника с шоколадови десертчета. Любимите им сладкиши са тези, които съдържат канела и индийско орехче, поради простата причина, че овните поставят на пиедестал подправките.

Foodpanda, разказва това и подбира кои са най-любимите десерти на представителите на зодия Овен.

Торта Гараш. Това е една традиционна, лека шоколадова торта, която освен, че е много вкусна, е и лесно достъпна. Тя е и сочна, въпреки обилното количество масло и ядки.

Торта ГарашТорта Гараш


Празнична торта Гараш - Истинска класика!


Мляко с ориз. Любим десерт от детството, познат на малки и големи. Някои хора го свързват със спомени от детската градина, други с моментите от ваканциите.

Крем брюле. Това е един от най-популярните френски десерти. Великолепният му вкус се счита за много романтичен и отива на нежната душа, която представителите на зодия Овен носят.creme-brulee

 Крем Брюле


Това е един от любимите ни десерти.


Кадаиф. Популярен десерт от турската кухня, който се среща и в България. Неговата сладост е прекалено силна и не е по вкуса на всеки, но овните спокойно биха изяли една тава от сиропирания десерт.

img_1228Кадаиф


Още един сладкиш от детството, чийто вкус бяхме позабравили