Ако има истински фенове на сладките изкушения, то това несъмнено са представителите на зодия Близнаци. Тяхната “двойнствена” личност ги кара да минават в крайности, дори и при избора им на храни.
Два месеца могат да проявят силна воля и да не опитат и грам сладко, но хване ли ги гладът за шоколад, те стават неконтролируеми. foodpanda подбра любимите десерти на зодия Близнаци.
Марципан Това определено е фаворитът сред десертите на зодия Близнаци. Те обожават марципан в чистия му класически вид, който се получава от марципанова паста (бланширани бадеми и захар).

Десерти с марципан


Сладолед Те могат да похапват сладолед дори и при минусови температури, особено ако е шоколадов, гарниран с шоколадов топинг и парченца шоколад.
Повече от 70 рецепти за домашно приготвен сладолед 


dsc_0294
Сладоледена торта Орео с кафе


Макарони на фурна Това е най-любимият домашен десерт, особено за мъжете Близнаци. Макароните на фурна ги връщат към детските им спомени.

Сладки макарони на фурна с извараСладки макарони на фурна с извара


Торта с маскарпоне Италианското крем сирене задължителен елемент за един от любимите десерти на зодия Близнаци. Шоколадова торта с маскарпоне би била чудесен завършек на деня им.
Повече от 200 домашно приготвени сладкиши с маскарпоне


dsc_0040Сладкиш с маскарпоне и череши


Домашен кекс Мирис на какао и пухкава консистенция – това е сред любимите комбинации на зодия Близнаци. Това е и причината те да обичат толкова много кекс.

Повече от 200 рецепти за кекс за всеки сезон, повод и вкус
sdc13900Успешен кекс
За тези, които искат да направят добър кекс, една рецепта, която изглежда като детски спомен за мнозина от нас


Кои са любимите ястия на зодия Близнаци