Любими рецепти на зодия Стрелец

Любими рецепти на зодия Стрелец
Стрелците, както много други зодии, трябва да обръщат специално внимание на своята диета и хранене, защото са склонни към напълняване и стомашночревни заболявания. Тяхното меню може да включва цвекло, домати, сливи, пиле, риба, ябълки, овес, яйца, ягоди, кората на плодовете и зеленчуците, череши, зелен фасул, царевица. Представителите на зодия Стрелец обикновено обичат природата и планината. Това обяснява тяхната привързаност към месото и барбекюто.

Родените под знака на Стрелец не пропускат десерта след вечеря, особено ако е плодов сладолед. Обичат вкуса на череши, малини, дини и пъпеши. Избягват хранителни продукти, които са ароматизирани или направени със синтетични методи. Канелата също е за предпочитане от Стрелците, тъй като те имат слабост към сладкишите. Канелата е полезна подправка, която помага за избягване на диабет и за поддържане на стройна фигура.

%d1%81%d1%82%d1%80%d0%b5%d0%bb%d0%b5%d1%86

Стрелците са екстравагантни личности, затова обичат експериментите в кухнята. Ще се зарадват на сочна пържола, поднесена със сладък дресинг, или салата, която е микс от плодове и зеленчуци. Стрелците обичат да ядат нещо необичайно, затова касисът се препоръчва за тях, тъй като помага в смилането на храната правилно и също така да се избегне вероятността от хранително отравяне.

Те много обичат и супи, като любимата им е картофена крем сума, с много крутони. (тук не съм съгласна, защото съпругът ми е Стрелец и мнението му за крем супите и кашите е, че са за тези, които нямат зъби. Затова пък у дома моркови, зеле, ябълки са добре на масата всеки сезон, защото трябва добре да се дъвчат)

За Стрелците са много важни количествата в порцията. Сервирайте им голяма купа сладолед, или огромна чиния с ребърца, и те ще бъдат ваши верни приятели до живот.
По идея на foodpanda

0 Коментара

Напиши коментар

Откажи отговора

Коментарът се изпраща ...

Благодаря за Вашия коментар!

Коменатарът ще бъде прегледан и ще бъде добавен към публикацията след като получи одобрение.