Адел - музикална икона на бъдещето

Адел - музикална икона на бъдещето

Певицата Адел беше обявена за икона на бъдещето след допитване, направено във Великобритания по поръчка на "Мастъркард" по случай предстоящите музикални награди БРИТ, съобщава Контактмюзик, цитирана от БНР.

С подкрепата на 50 процента от участниците в анкетата Адел надделя над американската суперзвезда Бионсе, класирана на втора позиция.
Двете дами неотдавна бяха преки конкурентки за основните отличия на церемонията за наградите "Грами". В надпреварата помежду им триумф отбеляза британката. На наградното шоу Адел нарече Бионсе свой музикален идол.


Награди Грами 2017 Адел с 5 награди “Грами” – за всичко, за което беше номинирана
Челната петица в класацията на изпълнителите, които според британците ще издържат "теста на времето", се допълва от Ед Шийран, Лейди Гага и Роби Уилямс. В Топ 10 на иконите на бъдещето намират място също "Колдплей", Риана, Тейлър Суифт, Джъстин Тимбърлейк и Бруно Марс.

Междувременно участниците в допитването избраха покойния Дейвид Боуи за най-знаковия музикант в историята на поп музиката. След Боуи британците класираха "Бийтълс", "Куин", Елвис Пресли и Майкъл Джексън.

Утрешните икони като Ед Шийран, Адел и Бионсе притежават същите важни характеристики, отговорни за глобалния и неподвластен на времето успех на изпълнители като Дейвид Боуи и "Бийтълс", казва Никола Грант от "Мастъркард".

Музикалните награди БРИТ, спонсорирани от "Мастъркард", ще бъдат раздадени на 22 февруари в Лондон. Рапърът Скепта и момичешката група "Литъл микс" водят по номинации за отличията с по три на брой.

0 Коментара

Напиши коментар

Откажи отговора

Коментарът се изпраща ...

Благодаря за Вашия коментар!

Коменатарът ще бъде прегледан и ще бъде добавен към публикацията след като получи одобрение.