Съвети за красота от Одри Хепбърн

Съвети за красота от Одри Хепбърн

За красиви очи търсете доброто в другите. За красиви устни изричайте само мили думи. А за хубава стойка вървете с мисълта, че никога не сте сами.



7 съвета за красота от безсмъртната Одри Хепбърн


Една от големите филмови звезди на 20 век, Одри Хепбърн е и истинска модна икона. И до днес нейната женственост пленява съзнанието на зрителите по цял свят. Bright Side ни предлага 7 безценни съвета, които самата Одри Хепбърн споделя за онези, които се стремят към красива и здравословна визия.

  1. Пийте много вода Според нейни приятели, Хепбърн винаги е препоръчвала поглъщането на големи количества вода, за да бъде тялото във форма, често в комбинация с плодове и зеленчуци.



  1. Пречиствайте тялото си редовно Веднъж всеки месец Хепбърн прекарвала ден само на вода и плодове, което помагало за възстановяването на изтощеното от честите пътувания тяло.



  1. Хранете се с много картофи Хепбърн, която била от холандски произход и преживяла войната, считала картофите за задължителна храна в менюто си.



  1. Излизайте често на чист въздух Запитана как поддържа формата си, актрисата най-често посочвала ходенето и чистия въздух, които ѝ помагали.



  1. Имайте изправена стойкаКариерата на Хепбърн започнала в балета, където тя си изработила изправена стойка, изпънати рамена и любов към танците.



  1. Използвайте естествен грим За външния си вид Одри залагала на минимализма, изтънчеността и класическия образ.



  1. Наслаждавайте се на всеки ден Актрисата била оптимист по природа и обичала да се радва на дребни неща, така че всеки ден да бъде като празник.


odri 9


"Изпадам в недоумение всеки път, когато чуя или прочета, че съм красива. Определено не съм такава по общоприетия стандарт.Кариерата ми не се гради върху красотата", казва самата Одри Хепбър

Фотоуроци по стил от Одри Хепбърн


0 Коментара

Напиши коментар

Откажи отговора

Коментарът се изпраща ...

Благодаря за Вашия коментар!

Коменатарът ще бъде прегледан и ще бъде добавен към публикацията след като получи одобрение.