Красивата учителка

Красивата учителка

Спомняте ли си една снимка от началото на учебната година през 2014 г. на една млада и хубава учителка. Силвия Зубева стана известна, след като нейна снимка от първия учебен ден в столичното училище "Академик Михаил Арнаудов" се появи във Facebook. За часове снимката събра над 200 000 харесвания и близо 10 000 споделяния.



Искам да науча децата първо да бъдат добри хора, на ценности и на морал, каза още педагожката. Тя допълни, че невинаги е толкова елегантна в училище, невинаги е на високи токчета, защото работата й  с малките деца изисква много тичане. В първите дни след началото на учебната година те още се вълнуват, но идвали с желание и били щастливи. - сподели в интервю за 24 часа

Силвия Зубева, която стана известна като най-красивата учителка, се омъжи за волейболния национал Тодор Скримов. 


За това съобщи самата Зубева във Фейсбук. Двамата са заедно от около година и очакват дете.

ЗубеваОт снимките, публикувани от Зубева и от съпруга й, се вижда, че тя вече е в напреднала бременност.

Волейболният национал Тодор Скримов и обявената в социалните мрежи за най-красива учителка у нас Силвия Зубева се сдобиха с първа рожба. Младоженците, които се венчаха на 7 юли 2017, се радват на момиченце, съобщава dir.bg.

Изключително щастлива от раждането на бебето, Зубева написа в социалните мрежи: "Благодаря сърдечно на д-р Веселин Дяволов и на целия му екип! Щастието има много цветове и нюанси, но вие ни подарихте не просто смисъл за утре, дарихте ни бъдеще. Отсега за нас има утре, има слънце, дъжд и дъга, има любов и прекрасна умора... Имаме най-ценното - нашата дъщеричка".

0 Коментара

Напиши коментар

Откажи отговора

Коментарът се изпраща ...

Благодаря за Вашия коментар!

Коменатарът ще бъде прегледан и ще бъде добавен към публикацията след като получи одобрение.