Sofia Spark Fest

Sofia Spark Fest

Какво:  Sofia Spark Fest


Къде: София, Южен парк


Кога: 15,16,17 септември 2017


Южният парк посреща най-големия градски фестивал с целодневна програма под мотото „Градът е на всички“. Организаторите са осигурили над 100 безплатни забавления за всички възрасти в трите дни на фестивала – 15, 16 и 17 септември.


Първото издание на SOFIA SPARK FEST ще бъде открито с представяне на изложбата „People of Sofia“. На първия учебен ден част от програмата на SOFIA SPARK FEST ще бъде и проектът „Европейски ден на спорта в училище“, посветен на насърчаването на физическата активност сред учениците чрез забавление и нови видове спорт.

В събота фестивалната програма започва още в 9.00 ч. сутринта с целодневна спортна програма, която ще продължи до 18.30 ч. и включва безплатни занимания по йога, стречинг, зумба, пилатес, канго, спининг и много други. Освен разнообразни спортни занимания, съботата на SOFIA SPARK FEST ще премине и под знака на голямото почистване на Южния парк, което ще бъде открито в 9.30 ч. от певицата Поли Генова и водещият и продуцент Андрей Арнаудов.

В деня на София, 17 септември, най-големият столичен фестивал на открито ще посрещне най-малките и техните семейства с разнообразна програма и работилници по изкуство, кулинария и спорт, както и детски куклени представления, и уъркшоп по създаване на приказни истории с актрисата Мая Бежанска.

spark fest programma

Над 100 безплатни забавления на Sofia Spark Fest

0 Коментара

Напиши коментар

Откажи отговора

Коментарът се изпраща ...

Благодаря за Вашия коментар!

Коменатарът ще бъде прегледан и ще бъде добавен към публикацията след като получи одобрение.