Какво привлича жените в мъжете онлайн

Какво привлича жените в мъжете онлайн

Как мъжете привличат жените в мрежата


През последните години запознанството в интернет се превърна в един от най-популярните начини за намиране на потенциален партньор.


И докато част от мъжете се справят в тази насока, за други остава чуденето защо не съумяват да се реализират успешно.

Оказва се, че неуспешните търсачи на половинки в мрежата обикновено допускат грешки, когато се описват. От полза за тях може да бъде ново проучване, разкриващо вълшебните думички за привличане на дамско внимание, пише в. „Дейли стар“, цитиран от БТА.

Допитването на сайта за запознанства иХармъни показва, че мъжете, които използват пет определени думи почти винаги си намират дами за среща. Вълшебните думички са: „в добра физическа форма“, „схватлив“, „спонтанен“, „отзивчив“ и „позитивен“. Оказало се, че че най-прекият път към спечелването на дамското внимание – в 96% от случаите, е профилът на мъжа да съдържа описанието „в добра физическа форма“.

Жените харесват представители на силния пол, които забелязват дребни неща, така че ако търсачът на половинка се описва като „схватлив“ или „възприемчив“, вероятността да си намери дама за среща надхвърля 50%.

Мъжете, определящи се като „спонтанни“, „отзивчиви“ и „позитивни“ или „оптимистично настроени“, също са с по-големи шансове да бъдат откроени от дамите сред мнозинството.

Препоръката на експертите към мъжете, които не отговарят на тези описания, е въпреки всичко да бъдат откровени, тъй като едно от най-отблъскващите за жените неща е неискреността.

0 Коментара

Напиши коментар

Откажи отговора

Коментарът се изпраща ...

Благодаря за Вашия коментар!

Коменатарът ще бъде прегледан и ще бъде добавен към публикацията след като получи одобрение.