Влюбените мечки - коледна реклама на летище "Хийтроу"

Влюбените мечки - коледна реклама на летище "Хийтроу"

Лондонското летище "Хийтроу" представя нова коледна реклама с участието на познатите герои от предишната му празнична кампания - мечоците.

През 2016 г. зрители по целия свят споделиха рекламата на "Хийтроу" с участието на симпатичните мечки, които изглеждат досущ като възрастни хора. Тази година рекламата на летището е дори по-приключенска, а също и малко носталгична. Тя разказва за 50-годишна любовна история. Имената на мечокът и мечката герои в нея са Дорис и Едуард Блеър, посочва creativity-online.com, пише manager.bg. 

heathrow-christmas-advert-bears 2017 1

Двамата се запознават на "Хийтроу" преди години, когато Дорис е стюардеса през 60-те. За да успее да покаже на зрителя че действието се развива в миналото, рекламата пресъздава униформите на старите BOAC самолети по онова време. След това тя ни прехвърля през десетилетията, докато отношенията на двете мечки се разгръщат - от младата им любов, до създаването на голямо семейство.

Видеото е озвучено от песента на Петула Кларк "Couldn't Live Without Your Love". 

Рекламата е на агенция Havas London. Голяма част от кадрите са заснети на Терминал 1 на летището, който затвори за пътници през 2016 г. British Airways предоставя истински BOAC самолет, ретро униформи на стюардеси и допълнителни исторически детайли, за да се създаде още по-голям ефект.


heathrow-christmas-advert-bears 2016 1
така изглеждаха в рекламата през 2016

0 Коментара

Напиши коментар

Откажи отговора

Коментарът се изпраща ...

Благодаря за Вашия коментар!

Коменатарът ще бъде прегледан и ще бъде добавен към публикацията след като получи одобрение.