Как се обиждат различните зодии?

Как се обиждат различните зодии?
Овенът е избухлив, но бързо се успокоява. Ако обидите Овен, веднага ще ви простят.

Телецът има особен характер. Той е склонен да бъде злопаметен. Телецът няма да ви отмъсти веднага за това, че сте го обидили, а ще изчака удобния случай, за да ви го върне тъпкано.

Близнаците постоянно се променят. Затова дори най-яростният скандал преминава бързо и не оставя следи.

Лесно е да обидите представителите на зодия Рак. Обиденият Рак е отмъстителен, но лесно прощава. Задължително е обаче да му поискате прошка, ако не искате да усетите гнева му.

Лъвът се обижда много лесно. Той може да ви игнорира напълно или да ви сервира големи неприятности. За да не предизвиквате гнева му, веднага се опитайте да се извините. Това ще поласкае егото му.

Ако обидите Дева, можете спокойно да напишете завещанието си. Девите прощават, но не забравят, затова винаги си отмъщават при удобен случай. Отмъщението им е жестоко и добре обмислено. Нищо лично, просто Девите са перфекционисти дори в отмъщението.

Везните не отмъщават, те просто не знаят как. Но се обиждат като малки деца и обичат скандалите.

Скорпионът, веднъж обиден, атакува смъртоносно. Не само, че няма да ви прости, но ще ви отмъщава с цялата си страст и енергия. Скорпионите са злопаметни и лесно се обиждат, както и всички водни знаци. Те прощават само на много близки хора.

Стрелецът трудно се обижда. Но ако това стане, очаквайте голям скандал. Стрелецът ще ви отмъсти така, че ще ви се иска да не сте го познавали.

Козирогът се обижда само понякога, най-вече ако критикувате работата му или му пречите да работи. Козирогът не е отмъстителен и лесно прощава.

Водолеят напълно забравя за вас, ако го обидите. До такава степен, че накрая обидените ще сте вие.

Рибите лесно се обиждат, но са толкова добронамерени, че ще ви простят, дори да не им се извините. Освен това на Рибите им харесва да се чувстват като жертви.

Как отмъщават различните зодии


Източник: Обекти.бг

0 Коментара

Напиши коментар

Откажи отговора

Коментарът се изпраща ...

Благодаря за Вашия коментар!

Коменатарът ще бъде прегледан и ще бъде добавен към публикацията след като получи одобрение.