Безкрайната градина

Безкрайната градина

На 16 ноември в Зала 1 на НДК едно от най-очакваните киносъбития у нас Киномания започва с български филм. Това е дебютния филм на бъдещия директор на Националния театър в Тулуза Галин Стоев

„Безкрайната градина“


The_Infinite_Garden_4Режисьорът обещава да излезе от навика ни да говорим, че всичко е безнадеждно и провалено, обещава ни нежност. „Получи се любовен филм,  любовен четириъгълник, като амбицията ми беше в началото и в края на филма той да остане непроменен, но под повърхността му да се създават светове и да се срутват други. Цялата история показва процеса на емоционално пробуждане в свят, анестезиран откъм чувстване. Много се надявам този нежен и поетичен жест да докосне зрителите“.

The_Infinite_Garden_1
От трейлъра стана ясно, че „Безкрайната градина“ е и красиво обяснение в любов на града София, дължащо се на операторите Георги Богданов и Борис Мисирков и сценографа Юлиан Табаков. В главните роли ще видим Глория Петкова, Мартин Димитров, Димитър Николов и Елица Матева. Тук е и последната екранна поява на Никола Анастасов.

Програмата на Киномания може да видите тук: http://www.kinomania.bg/index/schedule


The_Infinite_Garden_2


Снимките на цветята, на градината си заслужават да бъдат видени и от тези, които нямат възможност да видят филма.

0 Коментара

Напиши коментар

Откажи отговора

Коментарът се изпраща ...

Благодаря за Вашия коментар!

Коменатарът ще бъде прегледан и ще бъде добавен към публикацията след като получи одобрение.