All I Want For Christmas Is You

All I Want For Christmas Is You

Марая Кери пусна сингъла си „All I Want For Christmas“ през 1994 г., но и днес тя не спира да живее (и богатее) в една непрекъсната Коледа. Неведнъж певицата е коментирала, че нито за миг не си е представяла огромния успех, който ще има песента, както и фактът, че се оказва една безсмъртна класика.

„Тази песен не спира да ме изненадва. За мен тя е много малка част от огромното ми творчество, проекти, каталог с песни и албуми, затова не бих си и помислила колко огромен успех ще пожъне. Много съм благодарна на хората, които продължават да я слушат, чувствам се страхотно, когато ми разказват как тази песен се е превърнала в част от живота им“, заяви в интервю Марая Кери.

И макар да не е очаквала гигантския успех на коледната песен, 46-годишната певица съвсем очаквано успя да изгради цяла империя около нея. Последното допълнение е продуцираният от Марая Кери анимационен пълнометражен филм „All I Want For Christmas“, в който тя озвучава главната героиня. Премиерата на филма бе през ноември 2017 в САЩ.

Освен това, за първи път Кери ще пренесе във Великобритания станалото традиционно коледно турне „All I Want For Christmas“ – това ще се случи през декември На място ще се продават и играчки, сувенири, лакомства.


Mariah Carey ‎– All I Want For Christmas Is You

А вие тананикате ли си припева на тази така любима песничка, която за пореден път ще е част от коледната музика по света

0 Коментара

Напиши коментар

Откажи отговора

Коментарът се изпраща ...

Благодаря за Вашия коментар!

Коменатарът ще бъде прегледан и ще бъде добавен към публикацията след като получи одобрение.