Малчуганите влизат в ролята на откриватели и изследователи

 Малчуганите влизат в ролята на откриватели и изследователи

LIDL НЕДЕЛЯ В МУЗЕЙКО РАЗВИХРЯ ДЕТСКОТО ВЪОБРАЖЕНИЕ


 малчуганите влизат в ролята на откриватели и изследователи


 „Lidl Неделя в Музейко“ развихря детското въображение тази неделя, 11 февруари, когато ще се проведе февруарското издание на инициативата. Тема на събитието е именно въображението и далечните и приказни светове, до които то може да ни отведе. С негова помощ малки и големи ще влязат в ролята на изследователи и откриватели, като ще имат пълната свобода да измислят нови открития и да създават най-различни реални и въображаеми творения.
Децата ще могат да нарисуват своя въображаем свят, както и да станат членове на клуба на младия изобретател, където с голяма доза вдъхновение ще създадат най-различни изобретения. Малчуганите ще развихрят въображението си и в кухнята, където този път няма да спазват рецепти, а ще имат пълната свобода да направят ястие по свой вкус. Най-смелите мечтатели ще насочат поглед към звездите, като се включат в работилница за млади астронавти и създадат макети на космически совалки.

За най-активните приятелите от БГ Бъди активен са подготвили редица предизвикателства, сред които „магическа“ щафета и други вълнуващи спортни активности.

Както и досега, билетите за Lidl Неделя в Музейко на 11 февруари ще бъдат на символичната цена от 2 лв. за всички посетители.

0 Коментара

Напиши коментар

Откажи отговора

Коментарът се изпраща ...

Благодаря за Вашия коментар!

Коменатарът ще бъде прегледан и ще бъде добавен към публикацията след като получи одобрение.