Правете хубави неща за партньора си всеки ден

Правете хубави неща за партньора си всеки ден

Можете да кажете "Обичам те!" най-малко по 10 различни начина


Всеки обича по различен начин и съответно - се нуждае от определени любовни доказателства. Някои хора имат нуждата да чуват ежедневно "Обичам те!", други се нуждаят от чести похвали, докато за трети действията са по-важни от думите.

В следващите редове ще ви представим 10 различни начина, с помощта на които да изразите любовта си.

Правете хубави неща за партньора си всеки ден
Нуждае се от малко помощ? Подайте му ръка. Прекалено уморен е, за да разходи кучето или да измие съдовете, помогнете му. Покажете, че ви е грижа.

Оставяйте бележки с любовни послания
Днес е особено лесно да поддържаме определена близост с любимия човек - Facebook, Skype... За да поддържате пламъка в своите отношения, изпращайте кратки романтични съобщения. А още по-добре, оставяйте любовни бележки тук и там.

Правете хубави неща без причина
Не позволявайте на рутината да ви завладее. Подарявайте цветя на съпругата си без повод, сгответе любимото ястие на съпруга си, когато най-малко го очаква. Подобни жестове говорят много и оставят приятно усещане у другия. Всяко хубаво нещо, което правим за партньора си, е акт на любов, който ще бъде почувстван и оценен.

Възвръщайте се към периода на ухажването
Помните ли колко пъти сте казвали на партньора си, че е велик, неповторим, най-красивия, най, най, най от всички? Е, правете това и сега, когато връзката ви отдавна е минала етапа на идеализиране. Сами ще се убедите колко освежаващо ще подейства това на отношенията ви.

Когато имате нужда от съвет или помощ, обръщайте се към партньора си
По този начин той ще се почувства ценен, уважаван и полезен. А както всички знаем - това е напълно нормална човешка потребност.

Бъдете добри към приятелите и семейството на партньора си
Един от начините да кажете "Обичам те" е да бъдете мили и учтиви с близките хора на партньора си. Това ще улесни общуването в семейството ви и в най-близкия приятелски кръг.

Изслушвайте
Няма нищо по-хубаво от това човекът, с когото споделяш, да те слуша внимателно и да има желание да обсъди с теб проблемите си. Независимо за какво става въпрос, дори ако темата ви е непозната, просто бъдете до него с цялото си внимание.

Посрещайте всяко утро с целувка
Прекарвайте заедно няколко минути сутрин и се наслаждавайте на тези мигове на любов и спокойствие. Това е чудесен начин да покажете любовта си и да получите любов в замяна.

Изненадвайте любимия с малки подаръци
Не е нужно те да са скъпи, важно е да покажете, че мислите за любимия и се стараете да му покажете, че искате да го зарадвате.


Подарете спонтанна прегръдка и целувка
Не бъдете мързеливи и не оставяйте любовта на заден план, приемайки я за даденост. Прегръщайте любимия човек, целувайте го, проявявайте нежност и внимание - накарайте го да се чувства обичан!

Източник: Psychology Today

0 Коментара

Напиши коментар

Откажи отговора

Коментарът се изпраща ...

Благодаря за Вашия коментар!

Коменатарът ще бъде прегледан и ще бъде добавен към публикацията след като получи одобрение.