Истински влюбеният мъж

Истински влюбеният мъж
Жените и мъжете изразяват чувствата си различно. Мъжете са по-открити и директни, но в същото време им е по-трудно да проявяват нежност. Любовните истории на екрана и в романтичните романи ни карат да мислим от малки, че любовта на мъжа се проявява в тонове цветя и подаръци. Според психолозите има признаци, които показват, че един мъж истински обича. Те са далече по-автентични доказателства за любов от празните обещания. Мъжът е способен на безусловна любов, която показва ето така:

Няколко неща, които прави само истински влюбеният мъж


Умее да слуша и го прави
Мъжете често се държат като деца, фокусирайки се само върху това, което истински ги вълнува. Затова и когато наистина са влюбени и обичащи, те не само слушат какво казва любимият им човек, но и внимават в думите му, уважават мнението му и приемат съвети.


Грижи се за семейството и се интересува от приятелите ви
Мъжът, който ви обича, ще приеме семейството и приятелите ви като свои, защото те са част от вашия свят. Дори и да не ги харесва особено, никога няма да попречи на вашето общуване с тях и винаги ще се притече на помощ, ако се наложи.Той е разбрал и приел, че вашите близки, роднини и приятели са важни за вас. И че когато с тях всичко е наред, вие сте щастливи. Затова с готовност и търпение изслушва всичко, което споделяте за тях.

Често спори
Да, правилно сте разбрали. Караниците и обясненията не са еднозначно свидетелство, че двойката преживява тежки времена. Ако мъжът е истински ангажиран с чувствата си, не му е безразлично какво се случва в отношенията му с любимия човек. И е винаги готов да разговаря, така че в общуването, а понякога и в спора, да намери решение.

Готов е на саможертви за една щастлива усмивка
Ако е готов да променя плановете си заради вас, това е категорична проява на любов, внимание и уважение. Така ви показва, че най-важният приоритет за него сте вие.

Не се изморява да се бори за любовта
Когато настъпят трудни моменти в отношенията между двамата, след скарване или неразбиране, той не бяга от проблема, а се старае да направи максималното, за да върне в отношенията мира, радостта и спокойствието. Защото не иска да ви загуби.

Винаги се гордее с вас
Когато един мъж обича истински, той възприема успехите на своята половинка като свои. Любящият мъж за нищо на света няма да си съперничи със своята любима, а заедно с нея ще се радва и празнува нейните успехи и постижения.

Влюбеният мъж се познава по погледа


lovers pix 1За него сте красиви, дори и в най-лошите си дни
С годините и мъжете и жените осъзнават, че обичат не заради външността. Човекът, който ви обича не вижда торбичките под очите или бръчките.

Не се страхува да покаже слабост
За повечето мъже това си е реален проблем. Но, ако мъжът е влюбен, то задължително ще ви покаже, че се страхува да не ви изгуби, ще ви покаже, че вие сте едновременно неговата слабост и сила.

Никога не ви изключва от разговора
Вероятно сте наблюдавали двойки, при които мъжът игнорира жена си и води разговора с останалите сам. Това влюбеният няма да направи. Той възприема любимата като равностоен събеседник и винаги е готов да потърси мнението й, вместо да я унизи.

Редовно ви благодари
Когато е до влюбен мъж, всяка жена се чувства специална, защото той не пропуска да забележи нейтите жестове и таланти и винаги й благодари за тях. Дори след години брак мъжът, който обича, не възприема жена си и нейните грижи като даденост.

Той е готов да отстъпи
В любовта компромисите са важни, а понякога се изисква и истинска жертва. Мъжът, който обича, сам прави първата крачка назад, без да е нужно да спори и да натяква.

Уважава мнението ви
Дори когато мъжът не е съгласен с вас, той може да уважава мнението ви и да го приеме. Това не е признак на слабост, а на любов.

Вие сте неговият приоритет
Влюбеният мъж винаги ще направи избор във ваша полза. И не само защото му е приятно да прекарва времето си с вас, но и защото ви смята за част от своето бъдеще. Любимата жена в съзнанието му е негово продължение и той поставя интересите й наравно със своите.

Източник: Little Things и adme.ru

0 Коментара

Напиши коментар

Откажи отговора

Коментарът се изпраща ...

Благодаря за Вашия коментар!

Коменатарът ще бъде прегледан и ще бъде добавен към публикацията след като получи одобрение.