Признаци, че той иска да се разделите

Признаци, че той иска да се разделите
Мъжете са от Марс, жените са от Венера - това е вече доказана теза, след като швейцарски учени потвърдиха, че двата пола обработват различно емоциите. Това правило обаче важи не само за любовта, но и за нейния край - раздялата. Мъжете често не са готови да признаят на половинката си, че искат да прекратят връзката си.

Четири признака, че любимият иска да се разделитеСпоред психолози представителите на силния пол предпочитат да създадат такава обстановка около себе си, че жената сама да поиска раздяла. Има няколко признака обаче, които могат да подскажат на дамите, че мъжът до тях иска да приключи връзката, но не е готов да признае.

Той вече не се интересува от живота ти
Ако в началото на връзката той по всякакъв начин е показвал, че ти си единствената и е питал за всяка минута от твоя живот, прекарана без него, то след охлаждането той дори може да не се поинтересува как си. Това е ясен признак, че в отношенията ви има проблем.

Неговите приятели те игнорират
Ако усещаш студенина в отношенията с приятелите на любимия, това говори, че те вероятно знаят за намеренията му да прекрати връзката ви. Не се опитвай да ги разпитваш, те няма да ти кажат нищо.

Неоснователна критика
Отскоро не харесва дрехите ти, прическата ти или държанието ти. Вълната от критика може да е свързана с желанието да те обиди и да те подтикне да си тръгнеш. Или просто наистина се дразни от всяко твое действие. И двата случая нещата вървят към раздяла.

Той вече не търси мнението ти
Това говори, че то вече не го интересува. Вече не си сред хората, с които той се съобразява и чието мнение действително е важно.

 

0 Коментара

Напиши коментар

Откажи отговора

Коментарът се изпраща ...

Благодаря за Вашия коментар!

Коменатарът ще бъде прегледан и ще бъде добавен към публикацията след като получи одобрение.