Роди се втора дъщеричка на Марк Зукърбърг

Роди се втора дъщеричка на Марк Зукърбърг
Роди се второто дете на създателя на Facebook Марк Зукърбърг на 28 август 2017 г. Щастливият баща оповести радостното събитие на личната си страница в социалната мрежа. Детето е момиченце и се казва Оугъст.

Зукърбърк и съпругата му Присила дори са написали писмо до момиченцето, което се надяват, че ще прочете като порасне. "Добре дошла на света! Майка ти и аз сме толкова развълнувани да те видим", започват писмото щастливите родители и припомнят, че са написали такова и при появата на първата им дъщеричка.

zuc dot

"Ние сме оптимисти за твоето поколение и бъдещето. Но вместо да пишем за израстването, искаме да поговорим за детството. Светът може да бъде сериозно място. Ето защо е важно да отделиш време да излезеш и да играеш. Ще бъдеш заета, когато станеш възрастна, така че се надявам, че ще отделиш достатъчно време да помиришеш всички цветя", продължава писмото до Оугъст.

Щастливите родители изразяват надежда децата им да четат, да се забавляват на въртележки, да карат велосипеди. "Надявам се дори в мечтите си да чувствате колко много ви обичаме. Детството е магическо. Можете да сте деца само веднъж, така че не се притеснявай много за бъдещето. Нас ни има затова и ще направим всичко възможно, за да сме сигурни, че светът ще е по-добро място за теб и за всички деца", пишат още Марк и Присила.

"Оугъст, толкова много те обичаме и сме толкова развълнувани, че ще продължим това приключение с теб. Пожелаваме ти радост, любов и същата надежда, която ни даваш", завършва писмото.

Писмо до нашата дъщеря


След раждането на първата им дъщеря Максима, семейството обеща да дари 99 процента от акциите си във Facebook, които струват милиони, на благотворителни организации, до края на живота си. Според сп. „Форбс“, състоянието на Марк Зукърбърг е 57,8 милиарда долара.

0 Коментара

Напиши коментар

Откажи отговора

Коментарът се изпраща ...

Благодаря за Вашия коментар!

Коменатарът ще бъде прегледан и ще бъде добавен към публикацията след като получи одобрение.