Световното по футбол  започна на 14 юни 2018. Котаракът Ахил, който бе избран за официален оракул на Световното първенство по футбол в Русия, направи своята първа прогноза и позна резултата.Човек и добре да живе на всеки 4 години има световно по футбол. За съжаление еуфорията от 94 за нас българите е история. Но това не означава, че много хора няма да живеят месец в царството на цар футбол. И ако вашето семейство не е такова в което и двамата да седнете и да гледате големия екран и прежвявате емоциите, то трябва да се запасим с търпение. И разбиране.

Няма лошо да бъдете съпорт и да се погрижете за студената бира и салатата и да приемете компанията и виковете от хола си.

Спортът носи емоции. Фразата "каква голяма спортна драма"  е вярна. На игрището може да видите "22 милионери, които ритат топка гледани от милиони" или проявата на спортно умение, воля на характера и късмет.

Така че, заредете хладилника с бира, направете салата, сгответе нешо вкусно и се насладете на Световното заедно с половинката. Това шоу се случва веднъж на 4 години.

Забавлявайте се този един месец с вашата половинка, ако е фурболен запалянко и внимавайте да неотклонявате вниманието с някоя такава фраза.

Най-страшните женски реплики по време на мач:
Кои са нашите?
Дай само за секунда да погледна какво дават по другия канал.
А, Франция ли играе?… Мило, кога ще ме заведеш във Франция?
Тоя с флагчето играе най-слабо. Топката минава до него, а той не я рита.
Валери Божинов играе ли? Пък Стефчето разправя, че била спала с него..
Тоя защо свири? Съдия ли е?
Тоя с костюма защо им крещи? Ядосва ги.
Мило, какво е засада?
Този ли е Кристиано Роналдо?… Е, много е сладичък.
Испанците ли са със зелените тоалети?
Мило, защо не ми обръщаш внимание? Не ме ли обичаш вече?
Къде играят? В Русия ли? Дядо ми знаеше руски.
Тоя идиот докога ще свири? Да свирне веднъж и да си ходи, всички вече го чуха. Нали, мило?
Кристиано Роналдо коя зодия е?
Не мога да разбера защо всички кифли ходят с футболисти. Ми не са нищо особено.
Защо го гледаш това първенство, като не играят наште?

***

Мисля, че ще заобичам футбола, заради смешните случки и вицовете които ще излязат по темата. Ето един:

Бай Пешо беше много разочарован да научи, че Ариана Гранде не е промоционална разфасофка от 3 литра за световното...22:00 - Скъпи, кое е по-важно за теб - аз или футбола?

23:50 - Ти, разбира се!

Свтовното по футбол е вече история. Честито на Франция. Това са 3 снимки, които потвърждават , че спортната игра е истинска драма. И виждаш хора, личности. Честито на Хърватия. Вече знаем, че има балкански лидер, който може да уважаваме и това  е една дама.

снимка:l Eduard Voytenko

снимка: Alexey Cheremushkin