Какво:„Усмихни се, Карин дом“
Къде: Варна, Карин дом
Кога: 15 и 16 септември 2018 г.

За 4-та поредна година, слънчевата градина на Карин дом ще се превърне в приказно място за забавления за цялото семейство. Причината е превърналият се в традиция семеен фестивал „Усмихни се“, който се провежда благотворително в подкрепа дейността на Карин дом и по-специално, тяхната група „Усмивка“ за деца с комплексни и интензивни нужди от подкрепа. Събитието отново ще предложи пикник и барбекю зона, крафт бира, фермерски и занаятчийски пазар, работилнички за децата и открита сцена с музика на живо.

Тази година датите са 15 и 16 септември, а желанието отново е фестивалът да се превърне в празник по повод испращане на безгрижната ваканция и посрещане на учебната година с усмивка. За да бъде каузата отново успешна и да се съберат необходимите средства за терапевтичните групи, от Карин дом набират партньори, участници и доброволци.

Фестивал с кауза – „Усмихни се, Карин дом“
На 15-ти и 16-ти септември от 10:00 до 22:00ч фестивалът отново ще предложи забавления за цялото семейство – от детски кът и работилници за най-малките до занаятчийски и фермерси пазар за мама и вкусно барбекю и крафт бира за татко. Открита сцена ще събере музиканти​ ​и танцьори, които ще подправят с творчеството си този празник на усмивките.

Богатата програма и забавления ще позволяват всяко семейство да прекара тук целия уикенд със семейството и приятелите си, благодарение на широките площи за пикник, разнообразието от храни, напитки и детски ателиета през целия ден.

Това, което превръща „Усмихни се“ в уникален фестивал е неговата основна идея – Забавление с кауза. Събраните по време на фестивала средства (от дарение за вход, участие в томбола и закупени продукти, работилнички) се използват за благородната кауза на Карин дом – уязвимите деца.

През 2015г. след първото издание на фестивала „Усмихни се”, Карин дом откри група „Усмивка“ за деца с комплексни нужди и група „Малки+” за деца с комуникативни затруднения, чиято издръжка се подсигурява от фестивала, всъщност от всички граждани и гости на Варна, избрали да прекарат един приятен фестивален уикенд.

за повече информация: https://web.facebook.com/events/1975395076094638/