Големи малки лъжи

Големи малки лъжи

Има толкова много филми и изборът какво да гледаме става все по-труден именно заради това какво да изберем. Платформите за стреаминг и НВО предлагат какво ли не в удобно за гледане от нас време. Но когато става въпрос за филм за жени и за това как се справят със своето ежедневие и в него може да видим едни от най-големите имена, няма как да го пропуснем.
Телевизионният сериал "Големи малки лъжи" ("Big Little Lies"), базиран на едноименния роман на Лиан Мориарти се завръща на екран с втори сезон през 2019 г.

Шоуто веднага привлече вниманието на критиците и публиката, когато дебютира през 2017 г., най-вече заради звездния си актьорски състав: Рийз Уидърспун, Никол Кидман, Шайлийн Уудли, Лора Дърн, Зоуи Кравиц, Адам Скот, Александър Скарсгард и др.

Сериалът придоби незабавен успех, спечелвайки и множество награди за великолепна актьорска игра и за най-добър сериал. Той получи 16 номинации за наградата "Еми", спечелвайки осем от тях. Шоуто се сдоби и с четири награди "Златен глобус".

Това лято сериалът се завръща, въпреки че историятса от книгата на Мориати бе покрита с първия сезон. Към звездния екип се присъединява и емблематичната Мерил Стрийп.

Вижте първия трейлър.

0 Коментара

Напиши коментар

Откажи отговора

Коментарът се изпраща ...

Благодаря за Вашия коментар!

Коменатарът ще бъде прегледан и ще бъде добавен към публикацията след като получи одобрение.