Какви дънки са модерни през 2019 г?

Какви дънки са модерни през 2019 г?
Дънките са удобни, практични и могат да бъдат основен елемент в един капсулован гардероб. Годините са показали, че с риза и сако може да бъдем с тях в офиса, с пуловер в свободното време, а по тениска и дънки да караме колело или на разходка в парка... с едни и същи дънки.
И да ни е удобно и практично.

Разбира се, при дънките има мода. Затова поглеждаме към elle да видим какви са препоръките на редакторите там. За мен лично това е важно, защото така и не се научих да харесвам и да се чувствам удобно в скини дънки с ниска талия или тези със скъсан ефект. Съгласете се, че това доста ограничава избора в магазина.

Актуални са дънките в стил наречен - Mom jeans - Да, това са дънките, които са се носели през 90-те. Те са стил и удобство в едно,  с висока талия и средно широки крачоли. Това е тенденция през 2018 и се запазва през 2019-2020.

Оказва се, че през есента на 2019 последният тренд в света на денима са панталоните с двоен колан.

Дънките с двоен колан са тренд за есен 2019. В такива може да се видят модни инфлуенсъри като Джиджи Хадид.

Тези дънки се комбинират добре в базовия гардероб като класическите дънки. Може да се носят с бели тениски, кроп топ, тениски и пуловери.
Този дизайн добре подчертава талията. Затова може да запашите блузата, да ги съчетаете с къс топ или да използвате колан за да подчертаете двойния колан.

снимка: J Brand, $278 (Net-a-porter.com)

0 Коментара

Напиши коментар

Откажи отговора

Коментарът се изпраща ...

Благодаря за Вашия коментар!

Коменатарът ще бъде прегледан и ще бъде добавен към публикацията след като получи одобрение.