Цветът на 2019

Цветът на 2019
По традиция,всяка година през декември Pantone ни представя нещо очаквано от целия свят на модата и дизайна, както и от всички, които знаят, че цветовете имат значение. ТПрез 2018 г. институтът, специализиран в определянето на цветовите тенденции, се фокусира върху смел нюанс, който има за цел да ни напомни за истинския и автентичния свят, във времето, в което социалните медии и технологиите определят ритъма на живота. Природният, блестящ цвят ни позволява да общуваме с невероятната природа, скрита в дълбините на океаните, като в същото време се доближаваме до това, което виждаме на екраните на нашите смартфони и компютри.

Топъл, положителен и същевременно експресивен и интригуващ. Цветът за 2019 година на Pantone е комбинация от сочна мандарина с деликатна, мека праскова. Звучи апетитно и изглежда още по-вкусно в интериора!


Звучи апетитно и изглежда още по-вкусно в интериора!


За да ни помогне как да използваме коралите в ежедневието – при избора на гардероб или интериорен дизайн, Pantone подготви 5 цветни палитри, които представят най-доброто. Сред тях се намират различни комбинации – от топли пастели, свързани със залеза (палитра Shimmering Sunset), чрез психеделични цветове (Trippy), до неутралните цветове на Земята, затоплени от корали (Focal Point). Вижте ги:

Цветът на 2019 година в дома
- Trippy
- Shimmering Sunset
- Sympatico
- Focal Point
- Under the Sea
- Cute Coral
Вижте повече тук: https://www.pantone.com/color-intelligence/color-of-the-year/color-of-the-year-2019-palette-exploration

0 Коментара

Напиши коментар

Откажи отговора

Коментарът се изпраща ...

Благодаря за Вашия коментар!

Коменатарът ще бъде прегледан и ще бъде добавен към публикацията след като получи одобрение.