малките неща, които правят деня ни

Прости и лесни грижи за нас самите

Грижата за нашето здраве и душевно спокойствие е нещо отговорно. Може да отлагате големите неща или теи, които са свързани с инвестиране на време и пари - може да отлагате да отидете на спа-център, да отидете да видите Париж или Великата китайска стена, или да тръгнете на курс по фотография, икебана или бойни изкуства, в краен случай на йога. Добре, можете да отлагате важните беща, но може да си подарите някои малки удовослствия сега и днес.

Има дни в които по воля на звездите или по стечение на обстоятелствата не ни върви, дни в които се чустваме пренебрегнати и едва ли не предадени от близките ни хора. Има дни в които сме в стресова ситуяция. И точно тогава малките неща са тези, които ни спасяват.

Живот без стрес или с по-малко стрес!?!
Мисия възможна! От нас зависи от това да се обичаме и да се приемаме такива, каквито сме, без големи очаквания, без планове за бъдещето, които не зависят само от нас. Като се научим да не затваряме проблемите вътре в нас, а намираме начин за решаването им. Като се радваме на малките неща и откриваме красотата на света всеки ден.


stress-no

едно от малките неща, които проверено помагат след дълъг ден
е една топла баня
начало на една спокойна вечер и възстановителен сън. Изберете любимите си продукти и аромати и се насладете на пречистващата сила на водата. А след това удобни чехли, мека пижама и книга.
Успокояващ вечерен ритуал.


bath