Да назовеш любовта си
Мужчина выражает любовь всего 10-ю словамиМили момичета, спомнете си думите с които вашият любим е изрaзявал любовта си, как ви е наричал, имате ли обръщeния, специални, с които да се обръщате един към друг.

За колко думи се сетихте с която вашата по-силна половинка ви е наричала? -  "мило", "слънце", "злато мое" или по-различното "пъпеш" или "пиле мое".

Ето какво казват учените по въпроса.

Мъжете изразяват любовта си само с 10 думи

Учени от Ню Йорк са изчислили, че средностатистическияр мъж използва за да изрази своите чуства неповече от 10 думи. Били са анкетирани 5 000 мъже на възраст 18-47 години и се оказва, че повечето мъже за да изразят любовта към дамата на своето сърце се ограничават само до няколко думи. Като най-популярните от тях са умалителноласкателни или обикновени прилагателни като "мила", "скъпа", "красива" ...

Към най-разпространените съществителни се отнасят "зайче", "рибке", "мишле", "птичка" отбелязва physorg.com. Като този набор от думи е еднакъв за мъже, говорещи различни езици.

Представители на университета в Рочестър са установили, че изразяването на чуствата към нежната половинка мъжете използват прилагателно, а по отношение на познати и приятелки - съществителни имена.