Сърце, не променяй решението ми

Сърце, не променяй решението ми
Случвало ли ви се е да бъдете във връзка, която  знаете че  не е добра за вас и все пак я продължавате? Сигурна  съм, че много жени са били в подобна ситуация, в която разума ви казва да си отидете, а сърцето да останете. Това не е лесна ситуация и винаги има вътрешна борба, която не ви дава спокойствие. Това е много изтощително да се налага да се справятe с това противоречие всеки ден. И все пак, защо повечето жени се страхуват да загубят  мъжа в живота си и  избират да следват сърцето си?
Има една песен на Даяна Рос, която е точно със същото заглавие на този пост "Сърце, не променяй решението ми". Аз наистина обичам тази песен, това е тъжно и сърцераздирателно,но тези които се намират в тази ситуация ще направят връзка с песента.Трудно да се откъснете от някой, който сте обичали толкова дълго време.Дали сте всичко, което сте могли в отношенията, всичко което сте и въпреки това нещата не вървят  и накрая сте с разбито сърце.

Това, което повечето жени не успяват да разберат  е, че някои отношения наистина са обречени на неуспех. Но поради различни причини, те ги насилват. Мислят, че ако те просто останат нещата ще се  променят към по-добро. Грешка. Ако връзката няма бъдеще, няма нищо което можете да направите, за да промените това. Можете да останете, но ще бъдете нещастни. Какво можете да направите? Приемете реалността и продължeте напред. Лесно е да се каже отколкото да се направи, но това е истината.

И така вече сте взели решение и сте готови да направите правилната стъпка, но какво правите когато сърцето ви  отказва да сътрудничи?Няма да бъде лесна задача, трябва да имате достатъчно смелост, за да заглушите сърцето си и да се вслушате в разума си. Никога не е лесно, защото винаги боли много. Но това е единственият начин да бъдете наистина свободни. Няма смисъл да продължавате една връзка, когато знаете, че няма да просъществува.Сърцето ти го знае, но отказва да го приеме, а това никога не е добре. Вие сте в капан и ако не сте внимателни, може да не сте в състояние да излезете от него.

Основното е, да знаете кога да следвате сърцето си и да знаете кога да чуете разума си. Много е важно да се научите как да контролирате своите емоции. Важно е да сте тяхен господар, защото ако им позволите, те ще ви консумират и контролират и това не води до щастие.



Източник:

http://poundingheartbeat.com/2008/03/

0 Коментара

Напиши коментар

Откажи отговора

Коментарът се изпраща ...

Благодаря за Вашия коментар!

Коменатарът ще бъде прегледан и ще бъде добавен към публикацията след като получи одобрение.