Кой каза, че трябва да промениете цвета на косата, прическата, грима, за да да има пълна промяна. Не е небходимо да сменяте гардероба си за да се получи търсения еефект. Не толкова козметичните процедури и дрехите ни правят такива, каквито изглеждаме. Да те ни правят красиви отвън, но истинската красота започва отвътре

1. Упражнения
Трябва да бъдем активни всеки ден и да се движим. да бъдем активни всеки божи ден - това ни кара да се чустваме по-добре и защото се чустваме добре да изглеждаме още по-добре.
2. Здравословно храненe

Да, начина по който се храним ни кара да се чустваме добре, а това води и до това и да изглеждаме по-добре. Това не означава, че ако парченце шоколад ни зарежда с енергия и ни кара да се чустваме добре да не си го позволим.

3. Да даваме на другите

Като в песента на Емил Димитров "Ако си дал" Когато даваме на другите част от нашето време, споделяме хубавите моменти и позитивното отношение ние се чустваме добре. А когато накараме и другите да се чустват добре това ни кара да се чустваме страхотно. Ние правим всичко най-хубаво на което сме способни за някой друг защото го обичаме или той се нуждае от това.

4. Бъдете сигурни и уверени

Когато сте сигурни, това си личи. Когато вярваш в себе си, стъпваш уверено, има блясък в очите, има усмивка (искрена) на устните ти.Това те прави горда и изправена, висока. Да вярваме в себе си, да сме уверени и ще го усетите по начина по който ви приемат останалите, защото те са почуствали вашата увереност.

5. Имате добро отношение
Едно момиче може да бъде и най-красивото в целия свят, но ако тя има лошо отношение, нейният външен вид е само подвеждащ. Доброто отношение може да ви отведе далеч.  Защото тогава ще карате другите да се чустват добре във вашата компания.

6. Усмихвайте се

Една усмивка не струва нищо, но значи толкова много. Когато ти се усмихнеш целият свят се усмихва с теб. Една усмивка може да направи всичко различно, както вас, така и хората около вас. И освен това те кара да се чустваш добре "усмихнеш ли се, хубава си ти" ...

7. Любовта към теб самия


Това не е егоистична любов, това е началото, ако не обичаш себе си не можеш да обичаш и другите. Много е  важно, да се приемете и да се харесвате такъв, какъвто сте. Ако вие се обичате на кого му пука какво мисли някой друг за вас. Има зависимост колкото повече обичате себе си толкова повече любов излъчвате и толкова повече обичате света и хората в него, а това не остава незабелязано.

Трябва да знаете, че сте красива отвътре и отвън, трябва да вярвате в това. Любовта ще покаже всичко, което правите.

Приеманете и доверието в себе си е от решаващо значение за красотата, защото красотата наистина идва отвътре. Ако не вярвате в себе си, не може да очаквате някой друг да го направи вместо вас.

Какво правите, за да покаже любовта към себе си?