Една жена трябва да може да даде Време и пространство на мъжа, когото обича. Тогава той може да бъде завинаги нейн

Ако обичате нещо дайте му свобода


Има една много красива даоистка сентенция, която казва

"Ако се освободите от желанието, ще може да се възхищавате на тайнството. Ако се вкопчите в желанието, ще видите само неговите прояви."


Какво означава това ли? Че не трябва да преценявата нещата в зависимост от очакванията си. Че не трябва да виждате нещата такива, каквито на вас ви се иска да бъдат.

Да започнем да обичаме


Когато знаете какво искате и сте направили всичко възможно за да го получите, тогава се отдръпнете крачка назад и позволете на събитията да се развиват. Оставете нещата да се случат. Ако можете да направите това ще получите повече отколкото някога сте си представяли. Но, ако се опитате да насилието желанието си, всичко, което ще виждате е това, което получавате или не.

Не можете да накарате цвете да цъфне. Не можете да хванете птица в полет.

Оставете нещата да се случват, позволете на живота и любовта да се проявят по своя творчески и изненадващ начин.

Някой някога бе казал, че любов е да знаеш да чакаш, да можеш да чакаш. Оставете нещата да се случват и бъдете себе си.

Трябва да имате вяра в себе си, в живота, в човека когото обичате. Трябва да го приемете и такъв, какъвто е. Любовта крие много изненади и вълнения, много повече отколкото можете да си представите. Много повече картини и образи отколкото вашето въображение може да ви нарисува.

Затова оставете нещата да се случват.

Трябва да дадете на любовта време, пространство, подкрепата си и възможност да се прояви. Любовта не се подчинява на заповеди. Не можещ да кажеш на любовта да дойде. Не можеш да изтриеш любовта.

Любовта е процес, който тече. Семе, което покълва. Искра, която се превръща в пламък.

Единственото, което можете да направите е да я приемете. Да се подчините на нейното идване . Покажете най-доброто от себе си. Освободете се от очакванията и се наслаждавайте на магията на любовта. Любовта е тайнство в което сте посветени.