В Библията още пише, че преди да обичаме Бог трябва да се научим сами себе си да обичаме. Затова

Позволете си да обичате!
Позволете си да бъдете влюбен, да почуствате любовта и да обичате сам себе си. Единственият начин по който можете да изразите, че обичате себе си е като пуснете Любовта в своя ден.
Научете се да вземате решения и смело да казвате какво искате и какво ще направите за да постигнете вашите цели. Научете се да се приемате такъв, какъвто сте и повярвайте в безприкословната любов. Бъдете вселена сам за себе си и си бъдете самодостатъчни. Само тогава ще бъдете уважавани, приемани и обичани от другите.

Възползвайте се от възможностите, които ви дава всеки нов ден, всеки нов изгрев на слънцето. Радвайте се на щастиетото, което ви носят вашите постижения. Не се плашете от това, че се обичате. Да обичаш сам себе си не означава, че сте егоист или, че правите нещо ужасно. не забравяйте, че вие се нуждаете от това.

Когато вскичко е направено и казано, единственият човек, който ще остане с вас сте вие самия. Така. че трябва да можете да погледнетв в огледалото с усмивка

Не забравяйте, че вие също необходимостта от създаване на любов връзкасъс себе си. Когато всичко е казано и направено, единственият човек, който ще остане с вас, сте вие самия. Така че бъдете сигурни, че можете да погледнете в огледалото и усмивка на лицето, лицето, което ви гледа.