малките неща от които изгрява усмивка и започва пътуване за двама

Как да изразим любовта си

Спомнете си една сценатаот филма "Сексът и градът" Кари Брадшоу мечтае за голяма, разкошна сватба, но получава вместо това главоболие. Накрая разбира, че главното не е в обстановката и разкоша, а това да бъдеш с любимия човек заедно. Затова и сключва брак в обикновена рокля, в присъствието на най-близките си хора. И е много щастлива. Какъв е изводът?Когато искаме да изразим нашите чувства романтиката не е в планирания сценарий, не е в хилядите изпратени цветя, подаръци, не е в дантеленото облекло.

Романтиката е в споделеното време и идеи, тя е в малките неща, всеки ден, по всяко време.

"Аз мисля за малките неща, които правят живота велик" - можеби това е най-точното определение. За да разкрием своите най-нежни и съкровени чувства не са необходими думи. Понякога е трудно да признаем пред нас самите. Понякога истинската романитка е в спонтанните признания, в малките прояви на загриженост и внимание, които много по-точно разкриват нашите чувства и от най-силните изречени думи. Ето някои малки неща, които могат да разкрият нашите истински чуства:

- когато се учиш да готвиш заради някого;

- да отисеш с него на футбол или на риболов, когато ти не харесваш тези занимания;

- Когато се събуждаш през нощта, защото другият трябва да пие антибиотик;

Всяка грижа за любимия е признание на това, че ти си готов и можеш да направиш за другия нещо, а не заради себе си да го направиш. Да отделиш част от своето време и умение, за да видиш как изгрява усмивка на лицето на другия. Затова вашият Ден на влюбените може да бъде ден на малките неща, на онези малки неща, които ще разкрият вашата любов по-добре от всички красиви думи на света събрани на едно.

Какво да подарим на любимия?

Когато подаряваме не цената на подаръка е толкова важен, а начина по който е подарен и какво изразяваме с него. Можем да подарим не едно нещо, можем да подарим няколко и да не ни струват много. Можем да подарим няколко малки неща и всяко да изрязява или да бъде символ на нещо важно за любимия или за нас двамата. Да направите такъв подарък означава да си спомните хубавите моменти във вашата връзка, за нещата, които са важни за вашия любим, за неговите интереси, затова, което ви свързва. А това означава да подарите нещо, което е символ на вашите отношения или това, което е скъпо на вашия партньор и пробужда в него мечти и тайни. желания. За какво мечтае той? Какво обича? Какво го увлича? Какво харесва да прави, да гледа, да слуша, да пие, да яде. Това е възможност да покажете, че познавате и цените вашия любим.Подаръците не трябва да бъдат скъпи. Те показват какво е важно за любимия и това, че го познавате и подкрепяте. те могат да струват малко и да бъдат много нежни и точни като послание. Една идея - направете филм или колаж от снимки, подредете няколко снимки, които разказват за вашата връзка. И този подарък ще бъде приет с усмивка и благодарност. Има един ден от календара в който можем да забравим за праволността на постъпките и да направим нещо лудо, постъпка, която дори не се очаква, че сме способни да извършим. Ден в който да се разкрием от неочаквана страна и да изразим чуствата си. Какво може да трогне сърцето на вашия любим и какво може да направите за любимия зависи от вас двамата и от конкретната ситуация и от вашите умения. дали ще бъде романтична вечеря за двама на свещи, която ще приготвите, дали ще бъде песен, която ще изпеете, може да нарисувате картина, може да напишете статус в профила си, може да бъде деня в който да обявите, че сте двойка в профилните си страници в Facebook, може да напишете на салфетката по време на обед "Обичам те" и да я подадете сгъната и това да бъде първия път когато го казвате. Можете да го напишете на прозореца или на огледалото в банята ...

Може да изпратите букет цветя, може и да са билети за концерт или театър ... А можете да си определите среща на необичайно място по интересен начин и това да бъде най-романтичната ви среща. Когато чуствата са споделени Да изрязяваме чуствата си и подкрепата си е нещо, което не трябва да спира и да свършва. Всеки ден е пълен с възможности да изразим любовта си и да я засвидетелстваме. Може да изпратите валентинка Но нас ни се иска да бъде незабравимо и да се случва и да придължава да се случва.

Признанието в любов трябва да бъде искренно, трябва да бъде и незабравимо. така, че да се запомни за цял живот. Можем да изразим нашите чуства като използваме съвременните средства за комуникация - може да изпратим имейл, СМС, да напишем пост, да споделим в социалната мрежа, да публикуваме снимка на която сме двамата и сме щастливи. Може да изпратим и писмо, да писмо и това не е ретро, а много лично, оригинално и добро като идея.