Секретите на идеалната жена


  1. Женственост – мъжете се привличат от красиви, изпълнени с енергия и уверени в себе си момичета. Женствеността се подчертава от пола, рокля, украшения, чиста коса, усещане за чистота и чиста кожа. Каквото и да се говори досега нито един мъж не се е влюбил от пръв поглед във вътрешния свят на една жена

  2. Сексуалност – един мъж се нуждае от една жена, която умее не само да дарява, но и да получава незабравима наслада. Затова жената трябва да развива своята чувствителност и да умее да дарява ласки и удоволствие на своя партньор. По последни изследвания партньори, които умеят и да доставят взаимно удоволствие може и финансово да са по-добре.

  3.  Емоционалност – мъжът цени истинската, весела, нежна девойка, която му се възхищава. Когато той разказва нещо да гледа на него с възторг и да го слуша внимателно, защото по-интересен разказвач на света от него – няма. Емоционалността се развива всеки ден, в спортната зала, докато се занимава с йога, докато пътува или се занимава с почистване на дома или приготвя вечеря. Зависи с какво настроение и по какъв начин се правят малките всекидневни неща. Когато мъжът се връща у дома трябва да го посреща усмихната, а не раздразнена

  4.  Любов – мъжът се нуждае в безусловна любов, абсолютно приемане и майчинска грижа. Когато един мъж се жени той предава грижата за себе си в ръцете на жена си. Домът за него е крепост, място където е сигурен и спокоен, където забравя за всички грижи. Сърдечност, разговори, докосвания … обичайте не затова, което е, а въпреки всичко вашата половинка.

  5. Щастие – мъжът иска да вижда до себе си усмихваща се щастлива жена, реализирана, творческа, цялостна личност. За да ви слуша и за да ви уважава трябва да бъдете успешна в професионална и във всяка друга сфера. Но, ако се посветите на „само реализация“, а мъжът и децата, семейството, минат на заден план – тогава нещата се променят. За мъжът е нужно да бъде ценен, ако това го няма във вашите отношения ще се променят.

  6. Мъдрост – помните приказките на Шехерезада – за мъжът жената е интересен събеседник и разбиращ приятел. Тя трябва да уважава неговата работа и да разбира хобито му.

  7.  Духовност, вяра – за мъжът е важно жената да вярва, че всичко ще бъде добре, че има най-добрия съпруг и деца на света. Каквото и да се случва тя трябва да бъде спокойна.


Ако притежавате и развивате тези качества в себе си мъжът до вас ще бъде спокоен, уверен и успешен и няма да си тръгне от вас.