Протеинов шейк VitaEnergy

Протеинов шейк VitaEnergy

Протеиновият шейк  VitaEnergy смъква възрастта на вашия метаболизъм


Защо протеиновите шейкове се превръщат в необходимост за съвременния човек ? Как да изберем продукт, който ще ни донесе полза.  Кой има нужда от такива продукти и с кои проблеми ни позволяват да се справим ?

Отговаря ни директорът  на научно - изследователския  институт по диетология и диетична терапия, доктор на медицинските науки.
Vita energy 1


Доколко хората имат нужда от консумирането на протеинови шейкове ?

По принцип ние сме заети през целия ден и поради това нарушаваме режима си на хранене. Това пък оказва негативно влияние върху здравето ни. Протеиновите шейкове ни помагат да доставим на организма необходимите елементи в нужното за него количество. Съгласете се, че това е не само полезно, но и удобно. Протеиновите шейкове са доста вкусни и това значи, че ще ги консумираме с голямо удоволствие и няма да ги смятаме за поредната досадна необходимост от рода на кардио тренировките.
Vita Energy


— С кои болести се бори  VitaEnergy?

  • Разбира се, на първо място с тези болести, които изискват корекция на храненето. Например затлъстяването, или недостатъчната мускулна маса. Смъкването на теглото с VitaEnergy става за сметка на мастните запаси, а не на мускулната маса. Освен това, тъканите и органите са защитени от дефицит на хранителните вещества. VitaEnergy не дразни лигавицата на стомаха и се усвоява добре.


—  Можем ли самостоятелно да въвеждаме хранителни смеси в своя рацион ?

  • Разбира се. Това е абсолютно безопасно. Именно за това много хора пият протеинови шейкове по време на диета. Главното е да се следват инструкциите и шейкът да се консумира не по често   от 2-3 пъти на ден, за да получите нужното количество белтъчини, а не излишък. Съставът на напитката е балансиран - в него влизат белтъчини, мазнини и въглехидрати., но в такъв вид, че да бъдат лесно усвоени от организма.  За сметка на това шейкът бързо утолява глада и поддържа всички биохимични показатели на кръвта  в норма.


— По какъв начин шейкът влияе на отслабването?

  • Действието на VitaEnergy  е многофункционално. На първо място това е помощник за тези, които искат да се избавят от излишните мазнини. Vitaeynergу съдържа в себе си структурни белтъчини. Те помагат за подържането на опорно    двигателния апарат  (мускулите, костите и връзките) Колкото по добре работи основната конструкция на тялото, толкова с по малко желание организмът се запасява с мазнини и толкова по бързо ще се избави от излишните килограми.Втората му функция е нормализирането на имунната система. Това значи, че с такава поддръжка организмът по лесно ще утилизира излишните въглехидрати.


-Гаранции за какво ви дава употребата на VitaEnergy?

  • Най главното -  смъква възрастта на метаболизма ви, тоест ускорява процеса на обмена на веществата в организма ви. Високото ниво на протеини във VitaEnergy  подпомага растежа на мускулните тъкани. Физиологически ние сме устроени така, че мускулите сами изгарят излишните мазнини извличайки от тях глюкозата,която е необходима за тяхното подхранване. Всичко това означава,че при постоянна консумация на VitaEnergy самочувствието ви и общото състояние на организма значително ще се подобрят.


0 Коментара

Напиши коментар

Откажи отговора

Коментарът се изпраща ...

Благодаря за Вашия коментар!

Коменатарът ще бъде прегледан и ще бъде добавен към публикацията след като получи одобрение.