Да изглеждаш на 50 като на 20?

Да изглеждаш на 50 като на 20?
Възможно ли е да си на 50 и да изглеждаш на 20? Това си е мечта. Да, и една майка го доказва!

Младолика 50-годишна майка изглежда като на 20


Китайката Лиу Йелин изглежда сякаш е гадже на 22-годишния си син. Хората си мислят точно това, когато ги видят един до друг.


50 years mam 1

Стройното младо тяло на Лиу и лицето ѝ, по което не може да се забележи нито една бръчка почти не носи грим. Тя постоянно зашеметява хората, дори и непознатите по улиците със своята възраст и външния си вид.
Самата тя споделя пред Mail Online, че всеки път, когато пазарува и се заприказва с хората по улицата, те не могат да повярват, че е близо 50-годишна. 49-годишната Йелин разкрива своята тайна.

50 years mam 3 Лиу Йелин е почти на 50 години, а синът й е на 22. Гледайки ги един до друг, човек със сигурност би ги помислил за гаджета, а не за майка и син. Тайната на Лиу е ежедневното трениране и най-вече плуването, което практикува вече 30 години

Тя тренира и плува абсолютно всеки ден в продължение на цели 30 години. Плува всеки ден. Плувала е дори в зимни условия в река Яндзъ. Разказва, че това е любимото ѝ занимание.
Младоликата майка е плувала също в река Хан в Южна Корея, край бреговете на Пенанг в Малайзия и пролива Малака. Там тя успява да преплува около 12 км само за 4 часа. Това си е истинско олимпийско постижение.

50 years mam 4

Снимки: Bored Panda

0 Коментара

Напиши коментар

Откажи отговора

Коментарът се изпраща ...

Благодаря за Вашия коментар!

Коменатарът ще бъде прегледан и ще бъде добавен към публикацията след като получи одобрение.