Яж шоколад и отслабвай

Яж шоколад и отслабвай

Авторът на книгата „Яж шоколад и отслабвай“ Лазар Радков и с нов световен рекорд за поставяне – най-забавна премиера на 13 септември!


Лазар Радков все още не може да лети, но вече успя да разбие почти всички познати клишета, що се отнася до здравословното хранене и поддържането на добра форма.
След като вдъхнови над 100 българи да се включат във флашмоба „Лицеви опори пред Парламента за 180 секунди”, създаде каузата #30от30, за да мотивира 1 милион българи да тренират ежедневно в продължение на 30 дни, и опита да постави рекорд на Гинес, фитнесинструктурът и създателят на Live to Lift Лазар Радков подготвя ново предизвикателство – най-забавна премиера. Да проверим дали Лазо ще се справи и с това. Да му помогнем!


Заповядайте на 13 септември от 19:00 ч. в литературен клуб „Перото“!


От магазин „Маrmalleta” са приготвили за вас и задължителна здравословна почерпка – шоколад на италианската марка Venchi, съществуваща от 1878 г.!


Фейсбук събитие: https://www.facebook.com/events/1558213210909243/?fref=ts


yazh i otslabvai shokolad venchi



Има ли връзка между добрата форма и хапването на сладко? 


Движението и влизането във форма стават още по-лесни с първата му книга „Яж шоколад и отслабвай”! В нея ще ви въведе в тайните на полезното и здравословно хранене и ще ви докаже, че е възможно да изглеждате по-добре, да се чувствате по-добре и в същото време да хапвате шоколад.

Как да го постигнете? Като приемете 30-дневното предизвикателство на Лазар, което е  свързано както с добре подбран и обоснован хранителен режим, така и с няколко много лесни и прости за изпълнение упражнения.  Благодарение на него ще изградите нови навици и не само да запазите това, което ще постигнете за един месец, но ще го развиете и подобрите с времето.

Да се чувстваш добре и да бъдеш в кондиция е въпрос на избор. И на много любов към това, което правите. Защото всеки резултат зависи лично от вас.  Или поне така твърди авторът на „Яж шоколад и отслабвай”. Благодарение на „съветите на Лазо”, на хумористичния му стил и на щадящия тялото режим, всяко движение и всяка промяна се оказват възможни. Но само ако вървят ръка за ръка с шоколад!

Яж шоколад и отслабвай_cover

Яж шоколад и отслабвай” от Лазар Радков – в добра форма и без ограничения


 

Кой е Лазар Радков? – фитнес експерт и предприемач, чиято кауза #30от30 цели да мотивира 1 млн. българи да тренират ежедневно в продължение на 30 дни и да предотврати  увеличаването на процента сънародници, които не спортуват редовно и се застрашени от заболявания в следствие на заседнал начин на живот.

Защо да си купя книгата на Лазар? Защото е написана интересно, забавно и съдържа много полезна информация, която е добре структурирана. Книгата е цветна, зеленото създава усещане за свежест, илюстрациите на упражненията са с една симпатична девойка. В книгата са дадени много съвети как и с какво  да се храним, колко да бъдат големи порциите за да бъдем в желаната форма. Какви упражнения и как ги да правим.

ПС: Заглавието на една книга трябва да бъде запомнящо се. На Тази книга е такова. Вярвам, че книгата ще ви бъде полезна. Аз вече я препоръчах на моите приятелки

От издателство Сиела предоставят на нашите читатели откъс от книгата „Яж шоколад и отслабвай“ Лазар Радков

0 Коментара

Напиши коментар

Откажи отговора

Коментарът се изпраща ...

Благодаря за Вашия коментар!

Коменатарът ще бъде прегледан и ще бъде добавен към публикацията след като получи одобрение.