събитието, което не трябва да се пропуска

Sofia Rocks 2012


кога: 7 и 8 юли 2012 (събота и неделя)
къде: Стадион "Българска армия"

На 8 юли (неделя)  GUNS N’ ROSES ще се качат на сцената на Стадион "Българска армия" за своя първи концерт в България като един от хедлайнерите на Sofia Rocks 2012. По покана на "Болкън Ентъртейнмънт", "Guns N’ Roses" ще зарадват хилядите свои почитатели у нас в рамките на двудневния фестивал, чийто афиш ще включва още обичани от рок феновете имена, които не са имали концерт в България досега.

Световното турне на бандата по повод последния им албум “Chinese Democracy” минава с изключителен успех до момента. "Guns N’ Roses" завършиха годината с поредица от напълно разпродадени концерти в САЩ и Канада. В рамките на турнето си те имаха и концерт пред повече от 30 000 души в Букурещ, Румъния.

Групата "Guns N’Roses" е създадена в Лос Анжелис, Калифорния през 1985 година. Най-продаваният им албум е „Appetite for Destruction”, който достигна зашеметяващата цифра от 38 милиона продадени копия по света. След 1993 година бандата прекратява работата си, докато през 2008-а година не се завръща отново на рок сцената с албума “Chinese Democracy”.

Настоящият състав на групата включва - Аксел Роуз – емблематичният вокал на "Guns N’Roses", който застава и зад пианото, Диджей Ашба – китара, Томи Стинсън – бас китара и беквокал, Дизи Рийд – кийборд, пиано, синтезатор и беквокал, Рон "Бълбълфут" Тал – китара, Крис Питман – кийборд и беквокал, Ричард Фортъс – китара и Франк Ферер – барабани и перкусии.

Повече информация за програмата на фестивала и продажбата на билети следва съвсем скоро!

По материали на организаторите.