Happy Energy Tour

Happy Energy Tour

Любимото турне на стотици хиляди стартира в Пловдив на 7 юни 2017 г.


През лятото на 2017 г. Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour ще изненада хиляди музикални фенове в цяла България.

DJ Doncho DJ Doncho

840 МИНУТИ МУЗИКА ПРЕЗ 2017 Г. С
COCA-COLA THE VOICE HAPPY ENERGY TOUR


Всички почитатели на най-актуалната българска музика отново ще станат част от едно незабравимо и уникално музикално изживяване, което ще предостави на своите почитатели над 840 минути музика с най-хитовите родни и международни изпълнители. На голямата сцена ще излязат едни от най-успешните и популярни български изпълнители – Криско, Кристиан Костов, Михаела Маринова, Михаела Филева, СкандаУ, Тита, DARA, DJ Doncho, Балет Nova, Venzy, Pavel и Venci Venc’.

Тазгодишното турне стартира на 7 юни от 19:00 часа на площад „Централен“ в град Пловдив, където миналата година над 30 000 души споделиха емоцията от хубавата музика и разтърсващото визуално шоу.

Една година след като турнето зарадва над 200 000 фенове в 7 от най-големите български градове, звездите на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2017 са готови да се завърнат с пълна сила на сцената за нови музикални изживявания.

Актуална информация за участниците в Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2017, както и за датите и локациите на концертите, можете да откриете на Facebook страницата на Coca-Cola Happy Energy Tour, както и на страницата на The Voice of Summer Tour.

Михаела Филева Михаела Филева

Михаела Маринова Михаела Маринова

Дара Дара

Кристиян Костов Кристиян Костов

0 Коментара

Напиши коментар

Откажи отговора

Коментарът се изпраща ...

Благодаря за Вашия коментар!

Коменатарът ще бъде прегледан и ще бъде добавен към публикацията след като получи одобрение.