Календарът на Campari  за 2015 г.


Традиция е вече календарът на Кампари да представя в червено известни актриси . Campari официално представи холивудската звезда Ева Грийн като звездата в центъра на предстоящото издание на известния календар на марката за 2015 г.

Красивата актриса, родена в Париж през 1980 г., ще бъде рекламно лице на Campari. Изданието на новия календар на марката, което тя украсява в червена рокля, е озаглавено Mythology Mixology или „Митична миксология”. То е посветено на колоритната история на Campari и разказва исторически факти, свързани с появата на 12 от неговите най-харесвани класически коктейли. Страницата за всеки месец представя по един класически коктейл и с него по оригинален начин описва весели и малко известни анекдоти, истории и любопитни моменти около всяка емблематична рецепта на коктейла, посочват създателите сайта на Campari.

campari 1

Фотографът на това 16. поред издание на календара е известната Юлия Фулъртън-Бейтън. Тя е първата жена, снимала фотосесия на прочутия календар. Става известна през 2005 г. с работата си по фотопроекта „Тийнейджърски истории”, пресъздал по впечатляващ начин в кадри съзряването на едно момиче от тийнейджърка в жена.

Ева Гаел Грийн е френска актриса и фотомодел, носителка на британска награда за кино БАФТА и номинирана за „Европейскa филмовa наградa“ и „Сатурн“. Известни филми с нейно участие са „Мечтатели“, „Небесно царство“, „Казино Роял“, „Златният компас“, „Тъмни сенки“, „300: Възходът на една империя“ и сериалът „Камелот“.

campari