Българин ще прави торта за сватбата на принц Хари и Меган Маркъл

Българин ще прави торта за сватбата на принц Хари и Меган Маркъл

Братът на Владо Карамазов ще прави една от сватбените торти за принц Хари и Мегън Маркъл


Майсторът сладкар Иван Александров, който е брат на актьора Владимир Карамазов, ще изработи една от най-важните торти за сватбата на годината между принц Хари и Меган Маркъл. Неговата торта е избрана за почерпка на журналистите от цял свят.

Сватбената торта ще бъде приготвена от шеф Клер Птак, която притежава пекарна в Източен Лондон. Тя ще приготви за младоженците лимонена торта с бонбони, която ще носи "ярките аромати на пролетта", пише The Independent. Тортата, която е предназначена за журналистите от цял свят, отразяващи събитието, ще бъде приготвена от българския сладкар Иван Александров, брат на актьора Владо Карамазов.


За още идеи за сватбени торти вижте на сайта https://www.boutiquecookiescakes.com. Иван от няколко години работи в Лондон и създава истински сладкарски шедьоври под марката Boutique cookie’s cakes


Сватбата на принц Хари и холивудската актриса Меган Маркъл в Уиндзор е сред топ събитията на годината, a подготовката за нея започна преди няколко месеца. На сватбата са поканени 600 гости, а за вечерния прием – 200 души. Милиони зрители по цял свят ще гледат на живо церемонията, която ще се излъчва по телевизиите и в интернет.

Най-важната торта ще бъде приготвена от кралския сладкар, а втората по значимост торта е поверена на Иван. Неговата торта ще е на пет етажа, с много орнаменти от захарни цветя с вкус на бъз и лимон, какъвто ще е вкусът и на кралската торта, пише в официалния си сайт Владимир Карамазов.

0 Коментара

Напиши коментар

Откажи отговора

Коментарът се изпраща ...

Благодаря за Вашия коментар!

Коменатарът ще бъде прегледан и ще бъде добавен към публикацията след като получи одобрение.