Какво жените не трябва да казват на своите приятели за личния си живот


Когато човек е млад може да разкаже в детайли личния си живот. Но с възрастта не е толкова лесно, не е и препоръчително.

  • Не споделяйте лични неща от неговия живот. Не говорете с подробности за личния живот на вашия партньор. Дори споделянето на снимка, на която сте двамата разкрива много за вашите отношения. Какво остава, ако говорите подробности за живота му. Това може да намали доверието му във вас. Мъжете са по-затворени и споделянето означава много за тях.

  • Пазете само за себе си всеки конфликт. Недейте да споделяте за всеки ваш спор, защото така приятелите ще започнат да се бъркат в живота ви. Ако се карате често или поне така представяте нещата на приятелите си, ще решат, че този човек не е за вас. Много неща могат да се разберат само от двама души и не винаги е правилно да търсите съвет, вместо да разрешите проблема сами. Ако ситуацията е сериозна, върнете се ден по-късно от нея, опитайте да видите отново детайлите, ако е необходимо потърсете допълнително информация. И тогава споделете с човек на който имате доверие и може да ви даде полезен съвет, да ви изслуша и разбере.

  • Интимните детайли са тема табу. Хубаво е да споделите, ако сте доволна и щастлива с партньора си или да разкажете за приятната изненада от последния уикенд. Но не навлизайте надълбоко в интимните преживявания.

  • Не летете прекалено нависоко, дори и сред най-близките. Дори и да сте на седмото небе с човека до вас, може неволно да събудите чуждата ревност, като се хвалите постоянно. Спомнете си, когато сте били сами и отчаяни от любовта, дали бихте могли да запазите отношенията си с приятелка, която толкова много се е дистанцирала от вашите проблеми и се радва на собственото си щастие?