Признаци за изневяра

Признаци за изневяра

Признаци за изневяра


В началото може да бъде объркващо, ако подозирате вашата половинка, че ви изневерява. Важното е, че трябва да се запази спокойствие. Най-вероятно е да не бъде откровен, ако започнете да го разпитвате за вашите подозрения, затова е по-добре да си изясните сами за себе си ситуацията (ако е необходимо се направете на детектив).  И да бъдете наясно с вас самите - какво и как е важно за вас. Ето за какво трябва да внимавате.

  • Промяна в поведението. Ако забележите вашият партньор да се държи странно или по различен начин, ако забележите промяна в поведението му, може и да имате основание за съмнение. Какви промени може да са сигнал? Промени в облеклото, в личната хигиена, в графика, дори и в начина на хранене или диета. Това не означава, че ако започне да използва нова паста за зъби, че ви изневерява, трябва да се притеснявате от по-големи промени, като например да започва да обръща повече внимание на дрехите и външния си вид, без специален повод.

  • Отдалечава, разстояние, дори отчуждаване във взаимоотношенията ви. Това е може би най-добрият сигнал за изневяра. Когато започнете да отделяте все по-малко време един за друг, да споделяте все по-малко неща и постоянно да спорите и да сте несъгласни с вашия партньор. Ако важният за ваш човек е срещнал друга, те могат да чувстват, че губят като прекарват времето си с вас, като разгорят с вас или правите нещо заедно, защото иска да бъде с другата. Дори и когато още не е настъпила истинска изневяра, а е емоционална изневяра. Което води до третия знак –

  • Той може да ви каже за нея, за новата си приятелка – може да ви звучи глупаво, но е така. при изневяра не е необичайно този, който изневерява да се издаде пред своя партньор затова. Нали знаете онова усещане, когато се запознаете с някого и се влюбите, и искате да кажете на света за това и да споделите радостта си? В тези случаи започвате прекалено често да говорите все за един човек. В семейството обикновено се споделя, разказва кой как е прекарал своя ден. В такава ситуация може да разкажете за нов приятел, че сте го срещнали или че сте излизали. Казват го така спокойно сякаш другият знае с кого и как прекарва времето си с този нов човек. И така мислят, че вината им дори става по-малка, защото те са казали за другия или другата. Разбира се, може да се използват твърдения като „ние сме само колеги“, „ние сме само приятели…“, дори когато не са го попитали за отношенията с този нов „приятел“, а това означава, че има много повече от едно приятелство.

  • Липса на секс Един мъж няма как да успее да прави редовно секс с две жени. Понякога, ако той спи с друга, е много вероятно вече да не е толкова привлечен от партньорката си, а новото завоевание да му е по-интересно.

  • Странно поведение на приятели Почти сигурно е, че приятелите му ще застанат на негова страна и няма да го издадат, ако има забежки. Но може би ще чувстват вина и това ще се отрази на поведението им към вас

  • Комуникация, телефон, поведение в социални мрежи. Дори и да се съмнявате в нещо, не е редно да ровите в телефона на любимия, да проверявате имейлите му, да следите всяка негова публикация в социалните мрежи. Ако обаче, забележите по-странно поведение - той често излиза от стаята, когато някой му звънне, и после не иска да ви каже кой му се е обадил или е прекалено нервен, значи има нещо нередно. Разбира се, винаги съществува възможността да се опитва да ви организира някаква изненада, така че не бързайте с обвиненията.

  • Най- сигурния знак, който може би трябва да следите това е вашата интуиция.


Не забравяйте, че всичко зависи от вас и вашето доверие в партньора ви. Забележите ли нещо съмнително, не се измъчвайте в догадки, а му поставете въпроса право в очите. От неговата реакция може да си направите най-точни заключения какво се случва.

Какво не правят щастливите двойки


0 Коментара

Напиши коментар

Откажи отговора

Коментарът се изпраща ...

Благодаря за Вашия коментар!

Коменатарът ще бъде прегледан и ще бъде добавен към публикацията след като получи одобрение.