Стилът на Кейт Мидълтън

Стилът на Кейт Мидълтън

Кейт Мидълтън – принцесата, която разчупи канона


Приказките за съвременните принцове и принцеси от ново поколение са не по-малко интересни и вдъхновяващи от класическите. Още повече, че те дават съвсем нов прочит на традициите и дворцовия етикет.


Свидетели сме как стилът на никому неизвестната до преди няколко години студентка по история на изкуствата Катерин Мидълтън еволюира и днешната херцогиня на Кеймбридж вече се радва на заслужено внимание. И не случайно. Фактът, че си позволява отстъпления от канона, само покачва нейния рейтинг.Снимка
Тя например си позволява да се появява нееднократно с любим тоалет. И макар, за разлика от лейди Даяна, да няма нарочни фотосесии, нейният личен почерк и стил вече са разпознаваеми, следени и имитирани. Установихме, че класиката й стои превъзходно и как иначе! Тя има стройна фигура. Прекрасната си талия често подчертава с колан или специфична кройката. Има чаровна усмивка с трапчинки и разкошна коса, която обикновено е пусната. По-рядко я виждаме на опашка или със сложна прическа, и то, колкото да установим, че така е не по-малко красива. Гримът и целият й стайлинг са естествени и непретенциозни. Макар че често я виждаме в по-ярки цветове, когато случаят го позволява, като те също са успешен избор.


kate m 1
Харесахме я и в кобалтово синьо и в червен монохром - на годишнината на кралицата. Много точен избор са и тъмно сините връхни дрехи със златни копчета, в стилистиката на униформите от военноморския флот. А от най-красивите й визии е синята рокля на дизайнерката Джени Пакъм - Морска вълна, с дантелен гръб и пола-суле, в стилистика от края на 30-те години. Впрочем, тя често се облича в тоалети "Ню луук" и това дозирано ретро присъствие в стила и само добавят тежест и шарм.


kate m2
Други нейни запомнящи се визии си остават изборът й за среща с Барак и Мишел Обама. Първата дама на Америка бе с тоалет на американски дизайнер, а Кейт бе неотразима в много елегантна и нескъпа рокля, в цвят нюд- много стратегически и точен избор. Позволявала си е и "опасната" черна дантела, отново в доста успешен вариант, на премиерата на филма "Боеви кон". Много ни впечатли и прекрасна бяла рокля на събитие в Квебек, с ярко червена шапка и бежови клъч и обувки. Този тип класически обувки, на средно висок ток, са нейна запазена марка. Те допълнително моделират грациозната и походка и за щастие, въпреки 175-те и см височина, не я правят по-висока от принц Уилям.И така, Кейт Мидълтън се оказа чудесен бонус за фамилията на Уиндзорите. Дори призходът и типичната й английска красота - всичко е само от полза за имиджа на кралската фамилия.


kate m3


Разказ на модния експерт Фани Албайрак за БНР

Kейт Мидълтън-модна икона

0 Коментара

Напиши коментар

Откажи отговора

Коментарът се изпраща ...

Благодаря за Вашия коментар!

Коменатарът ще бъде прегледан и ще бъде добавен към публикацията след като получи одобрение.