Любимата изпълнителка на поколения българи е родена на 24 април 1939 г. в гр. Кубрат. С невероятния си чар и красив глас тя покорява публиката и печели любовта й.

Лили Иванова е на върха, но връх, който трудно би бил изкачен от друг изпълнител.

„Когато бях по-млада, се учех от по-старите, сега предпочитам да се уча само от младите. Това е положението!“, признава певицата, а именно тези ѝ думи показват колко голяма всъщност е тя.

lili ivanova

Тя е най-голямата звезда на българската поп - музика. Нейният успех е истински феномен, като се има предвид, че продължава вече толкова десетилетия, а верните й поклонници, за които тя е просто "Лили", се множат с всяко следващо поколение.


Лили Иванова ни показва, че възрастта може да е само едно число. Защото и на 81 години продължава да пее и да прави концерти. ТУР 2020 на Лили Иванова и включва концерти в най-големите спортни зали във Видин, Бургас, Сливен, Гоце Делчев, Самоков, Пазарджик, Велико Търново, Добрич, Шумен, Русе и Благоевград. Летните театри във Варна, Плевен и Античния театър в Пловдив. София – в зала 1 на НДК на 27 и 28 ноември.