H&M Studio AW16

H&M Studio AW16

H&M представи есенната си колекция Studio AW16


Какви са актуалните модни тенденции за сезон есен/зима 2016-2017 може да видите от представянето на есенната колекция на  H&M Studio AW16. Световен дебют бе с бляскаво ревю в Париж по време на Седмицата на модата през март 2016. Колекцията включва предложения за мъже, жени и деца и ще бъде налична от 8 септември в избрани магазини по целия свят, както и онлайн.


Дамската колекция H&M Studio за сезон есен/зима 2016 е красива селекция от емблематични облекла, вдъхновени от шведския фолклор. Всяка дреха в нея е създадена с особено внимание към детайла – от прецизните кройки до бродериите, застъпени силно при голяма част от моделите. Силуетите са с обемни рамене и прилепнала талия – форма, напомняща пясъчен часовник, и контрастираща с фолклорното влияние в колекцията. Сред основните модели откриваме вълнени палта, дълги рокли, широки панталони и фолклорни блузи.

HM-Studio-AW16_Ladies_1

На фокус в мъжката колекция са плетивата, панталоните в различни дължини и палта от рециклирана вълна. Функционалността в изработката на моделите придава универсално усещане при наслояване на визиите. Това е колекция, която по интуитивен начин създава усещане за нови идеи в мъжките класики, подходящи за сезонния гардероб на модерния мъж.

HM-Studio-AW16_Men

H&M Studio AW 16 включва облекла и за най-малките фенове на модата. Специално за колекцията дизайнерският екип на H&M претворява магическия фолклорен свят в мода. Декорациите и щампите, вдъхновени от истории като „Алиса в Страната на чудесата“ и илюстрациите на шведския художник Йон Бауер, имат ключово значение за цялостното настроение.

HM-Studio-AW16_Kids_3

0 Коментара

Напиши коментар

Откажи отговора

Коментарът се изпраща ...

Благодаря за Вашия коментар!

Коменатарът ще бъде прегледан и ще бъде добавен към публикацията след като получи одобрение.