"Бандата на Оушън"

"Бандата на Оушън"

Женски римейк на "Бандата на Оушън"


 Певицата Риана и актрисите Ан Хатауей и Хелена Бонъм Картър са в преговори да се присъединят към Сандра Бълок и Кейт Бланшет в подготвяния от Бълок женски римейк на "Бандата на Оушън" – информацията е на "Ройтерс", с позоваване на холивудската преса.


Снимките на филма на "Уорнър брос" с проектозаглавие "Бандата на Оушън 8" (Ocean's 8) се очаква да започнат през октомври 2016 г., с режисьор Гари Рос и продуцент - режисьорът на "мъжката" версия Стивън Содърбърг.

Филмът, който ни е познат е римейк на филм от 1960 г. (така както в момента се получава с „Бен Хур“ – филмът от 1959 г. е с цели 11 награди Оскар на 32-та церемония (толкова награди получава и филмът „Титаник“ години по-късно), като той самия е римейк на ням филм от 1925 г.) Суперуспешната трилогия, в която Джордж Клуни, Брад Пит, Мат Деймън, Едуард Нортън и други звезди играят група ловки измамници, които обират казина, възкръсна в началото на хилядолетието и събра над милиард в боксофиса.

Ocean's 8 2
Намеренията за женски вариант със Сандра Бълок начело бяха обявени през есента на 2015 г.

"Бандата на Оушън" е поредно заглавие, което ще претърпи "промяна на пола" след любимото заглавие от 80-те години "Ловци на духове". Тенденцията вероятно е реакция на индустрията на все по-силните настроения срещу сексизма в Холивуд.

Новите "Ловци на духове" с Мелиса Макарти и Кристен Уиг излязоха преди месец и първоначално бяха посрещнати враждебно в социалните мрежи. Трейлърът дори се окичи с непрестижното звание "най-нехаресван" в мрежата YouTube. Въпреки това филмът се хареса на критика и публика.

0 Коментара

Напиши коментар

Откажи отговора

Коментарът се изпраща ...

Благодаря за Вашия коментар!

Коменатарът ще бъде прегледан и ще бъде добавен към публикацията след като получи одобрение.